SINT-PIETERS-LEEUW - Fietsers steken koppen bij elkaar

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Fietsers steken koppen bij elkaar

Fietserbond
EP

"Wil je ook graag een fietsvriendelijker Sint-Pieters-leeuw? Deel je ervaring en kom naar de "Fietsers steken koppen bij elkaar avond" op dinsdag 29 april om 19.30 uur in De Grove. Ben je een dagelijkse, recreatieve, woon-werk, woon-winkel of woon-school fietser, iedereen welkom. 

 Veerle Van Dromme en Raf De Ryck stelden de vraag "kan je zorgeloos fietsen in Leeuw?" aan Leeuwse fietsers. Antwoorden klonken heel gevarieerd naargelang de plek: "Fietsen in Leeuw is zalig" beaamt een vrouw met 3 kindjes langs het kanaal - "Een ramp" zei een oudere man op de Bergensesteenweg aan het Pajot Shopping Center - "'t is te doen" liet een zaakvoerder in maatpak op de Brusselbaan weten.
Sint-Pieters-Leeuw heeft de laatste jaren vast wel aandacht gehad voor fietsverkeer. Maar Leeuw is zeker geen modelgemeente wat fietsbeleid betreft. En daar willen Veerle en Raf iets aan doen. Dagelijks binnensmonds morren heeft geen zin, samen er iets proberen aan te doen wel.
Tijdens "Fietsers steken koppen bij elkaar in Leeuw" wordt uitgelegd hoe fietsers op het gemeentelijk beleid kunnen wegen en wordt getoetst of nog mensen de handen uit de mouwen willen steken om Leeuw fietsvriendelijker te maken. Veerle en Raf willen graag een Fietsersbondafdeling Sint-Pieters-Leeuw opstarten. Info: Veerle Van Dromme gsm 0476 488 562
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2014
Felix Merckx
E P
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief