SINT-PIETERS-LEEUW - Open VLD gaat enquête lanceren

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Open VLD gaat enquête lanceren

Mijn_leeuwkopie
EP

Open VLD Sint-Pieters-Leeuw zal een unieke enquête site lanceren. Het ontstaan van deze website is gegroeid uit een vraag die iedere Leeuwenaar bezighoudt: In wat voor gemeente willen wij leven of wat voor een gemeente willen wij?

Open Vld SPL pakt uit met een enquêtesite voor iedere inwoner van Sint-Pieters-Leeuw en omgeving. Bedoeling is dat zij vanaf deze site telkens enquêtes plaatsen die de inwoners aanbelangen. Deze enquêtes gaan over alles wat er omgaat in de gemeente. Er zijn draagvlakken genoeg: jeugd, cultuur, onderwijs, milieu, veiligheid, openbare werken, mobiliteit,… Het houdt iedereen wel bezig. Vindt U het bvb ook niet leuk dat de gemeente plots de straat waar U iedere dag langs moet gaat inrichten als zijnde één richting of dat men er bvb plots betonblokken plaatst die alle doorgang belemmeren of vindt U het juist positief dat de gemeente dit doet?
Vindt U geen gepaste enquête die rekening houdt met Uw bekommernis? Geen probleem. Naast enquêtes kunt U terecht voor eender welke vraag. Doorklikken naar “Contact”, laat ons je vraag of ongenoegen na en wij maken er werk van !
Ook zullen ze af en toe polls plaatsen op de website. Dit is één korte vraag met twee mogelijke antwoorden. Bij het antwoorden zien de invullers onmiddellijk de balans.
De resultaten hiervan zullen zij ook zorgvuldig en snel analyseren en nadien posten op deze site. Resultaten zullen trouwens zeer specifiek worden weergegeven in allerhande categorieën, gaande van leeftijdsgroep of woonplaats, beroep of geslacht in percentages, taartdiagrammen enz.. Zij hebben er zelf rekening mee gehouden dat er geen misbruik van gemaakt kan worden en dat de resultaten een volledig correct beeld zullen weergeven.
www.mijnleeuw.be : UW MENING TELT !
Er zal ook rekening mee gehouden worden in de fractie van Open Vld SPL op gemeenteraden. Er zal naar oplossingen worden gezocht die rekening houden met de resultaten.
Olivier Huygens, Voorzitter Open VLD: “Deze is trouwens van groot belang omdat wij kiezen voor een open samenleving die alle uitdagingen aangaat en niets wil uitsluiten. Wij willen aan de hand van Uw mening ons engageren om structuren binnen de gemeente op te bouwen die bestaan uit maatwerk waar U aan meewerkt. U zult via www.mijnleeuw.be de hoofdrol spelen in de toekomst naar een betere gemeente. Wij werken nu aan onze eerste enquête en deze zal vanaf midden oktober beschikbaar zijn maar nu reeds kan iedereen reeds kennis maken met de site. Op de site plaatsten wij een testenquête waar U al eens kan oefenen”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief