Tweede editie van het Groot Leeuws Festival in RUISBROEK

C21

Tweede editie van het Groot Leeuws Festival in RUISBROEK

Editiepajot_sint-pieters-leeuw
Ingezonden foto
 

Het Groot Leeuws Festival is oorspronkelijk een initiatief van 2 vrienden Bart Anneessens Cops en Willy De Lantsheer die ondertussen de steun kregen van de vereniging 'Groot Leeuw Swingt'. Op de affiche staan toppers als Lindsay, Lasgo voor de jeugd, Elke Taelman, Rudy Meyns, Luc Jones, Benny Michiels, Gwendolina en het Leeuwse orkest Octopus.

De 21 jarige organisator Bart Anneessens kan niet anders dan tevreden zijn: “We hebben dit jaar al een paar bals georganiseerd ter voorbereiding, maar dit festival is voor ons een ultieme test. Er werken dan ook een massa medewerkers aan mee. Zonder hen ben je niets met een mooie affiche. De bedoeling van ons festival is mensen van alle slag bij elkaar brengen en dit op een laagdrempelige manier. Ik hoop dan ook op een mooie opkomst want het festival is gratis. De laatste tickets zijn nog verkrijgbaar in Cafe Ons Huis en bij Eddy Donvil. Wij nodigen dan ook iedereen met plezier uit om mee te genieten van ons volks festival want hoe meer zielen, hoe meer ambiance!”

Het Groot Leeuws Festival is ook ter ere van de 75 ste verjaardag van Theo Cops. Missotten Freddy, voorzitter vzw Cycli-Prom: “Theo heeft veel betekend voor het sociale leven in Ruisbroek en omgeving en voor het wielrennen in het bijzonder. Het zou echt heel fijn zijn en zeer gewaardeerd als er veel oud RS vrienden en renners zouden komen. Dus hiermee een oproep want ik heb niet alle adressen van onze vroegere RS vrienden en renners.”

Het Groot Leeuws Festival gaat door op 25 oktober vanaf 14 uur in een grote tent aan café Ons Huis, Fabriekstraat 9 in Ruisbroek.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief