Ambiance op het Groot Leeuws Festival in RUISBROEK

C21

Ambiance op het Groot Leeuws Festival in RUISBROEK

Editiepajot_spl
Ingezonden foto door Julien Steens
 
Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 
Editiepajot_spl
Ingezonden foto door Julien Steens
 
Editiepajot_spl
Ingezonden foto van Bart en Elke Taelman
 

Er kwam enorm veel volk opdagen op het Groot Leeuws Festival in Ruisbroek. Het is oorspronkelijk een initiatief van 2 vrienden Bart Anneessens Cops en Willy De Lantsheer die ondertussen de steun kregen van de vereniging 'Groot Leeuw Swingt'. Er was veel volk maar ook veel ambiance in de tent, op muziek van Lindsay, Elke Taelman, Rudy Meyns, Luc Jones, Benny Michiels, Gwendolina en het Leeuwse orkest Octopus.

De organisators Bart Anneessens en Willy De Lantsheer kunnen niet anders dan tevreden zijn: “Het werd een gigantisch succes! Wij zijn enorm blij met de grote opkomst. Ons doel was mensen van alle slag bij elkaar brengen en dit op een laagdrempelige manier en dat doel is zeker bereikt. Wij willen ook alle medewerkers bedanken want zonder hen ben je niets met een mooie affiche.”

Het Groot Leeuws Festival was ook ter ere van de 75 ste verjaardag van Theo Cops. Missotten Freddy opende het feest en gaf een gelegenheidstoespraak voor de 75 jarige wordende Theo Cops, hij prees wat Theo heeft betekend voor het sociale leven in Ruisbroek en omgeving.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2014
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief