HV RinkRond LEEUW op Jaarmarkt met 3 optredens van Pipo&Pipette

C21

HV RinkRond LEEUW op Jaarmarkt met 3 optredens van Pipo&Pipette

Rink_rond_leeuw_2013_p200
EP

Ook dit jaar zullen de leden van de handelsvereniging RinkRond Leeuw hun laten zien door een stand uit te baten op de jaarmarkt op 11 november. Zij zorgen onder meer voor 3 optredens van Pipo en Pipette.

Dat de jaarmarkt van Sint-Pieters-Leeuw op 11 november steeds heel wat volk naar de kern van Leeuw lokt is alom bekend. Ook voor deze handelsvereniging is dit een ideale dag om van zich te laten horen. En dit jaar gaan ze de nadruk leggen op de kids in de gemeente. Ook zij mogen eens verwend worden.
Zij voorzien voor hen maar liefst 3 optredens van Pipo&Pipette. Dit clown-duo brengt een verrassende show voor kinderen van 2 tot 10 jaar waar zij ook actief aan deelnemen. Dansen, zingen, goochelen en sprekende poppen, het komt allemaal aan bod. De eerste show begint om 13u en vindt plaats op de parking van “Den Brik”.
Langsheen “Den Brik” zullen ze naar jaarlijkse gewoonte ook een stand uitbaten waar elke bezoeker terecht kan voor een heerlijk drankje. Ook enkele van de leden zullen van deze dag gebruik maken om hun handelszaak kenbaar te maken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief