Handelsvereniging RinkRond LEEUW op kerstmarkt

C21

Handelsvereniging RinkRond LEEUW op kerstmarkt

Editiepajot_leeuw_chalets
Ingezonden foto

Het is begin december en de kerstmarkten duiken weer overal op. Ook in Sint-Pieters-Leeuw kan je dit jaar voor de 2e keer een bezoek brengen aan een gezellig kerstdorp met een zestiental houten chalets. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 december kan men vanaf 17 tot 1 uur terecht op de parking voor en achter de hoofdbibliotheek. Op zondag 28 december ben je welkom van 11 tot 18 uur.

De Leeuwse handelsvereniging RinkRond Leeuw pakt dit jaar uit met een leuk concept. Zij zullen namelijk 2 chalets uitbaten. In één chalet zullen er heerlijke dranken uit Sint-Pieters-Leeuw (Geuze Moriau en Kriek Lindemans) worden aangeboden en een tweede chalet zal de hongerigen spijzen.
Naast een pakje frit zullen er ook artisanale warme pensen in een broodje verkrijgbaar zijn. Ze zochten naar een goede winterse combinatie van eten en drinken. Ook omdat de meeste feestjes hier in de streek gepaard gaan met hapjes en tapjes werd gekozen om eens pensen te serveren.
Als men hierbij een heerlijke geuze of kriek drinkt dan verkrijgt men een zeer volmondig pallet van heerlijke smaken. Enkele leden-handelaars van RinkRond Leeuw hebben de combinatie al eens geproefd en ze zijn nu al overtuigd dat dit bij vele bezoekers van de kerstmarkt zal geliefd en geapprecieerd worden. In ieder geval, ze willen opnieuw laten zien dat de handelaars niet mogen ontbreken op dit winters gebeuren en dat ze er elke dag staan voor U
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 dec 2014
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief