SINT-PIETERS-LEEUW - Kinderen zijn nog welkom op het speelplein

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kinderen zijn nog welkom op het speelplein

Editiepajot_leeuw_speemplein
Ingezonden foto
 

Voor de animatoren van de speelpleinen in Sint-Pieters-Leeuw is de vakantie voorbij. Zij steken al jun krachten om de kinderen op speelplein De Leeuwkes zo goed mogelijk te amuseren. Bart Keymolen, schepen voor jeugd en speelpleinwerking, gaf het startschot in GBS ’t Populiertje en Zonnig Leven waar alle animatoren aanwezig waren om beide locaties om te toveren tot een groot speelparadijs.

Sleuren met tafels, stoelen, rekken en kilo’s knutselmateriaal zorgde voor tal van zweetdruppels. Maar het resultaat mocht er zijn; het speelplein kon vlot van start gaan. Deze zomer zullen er 7 weken speelpleinwerking zijn, goed voor 31 dagen speelplezier. Bart Keymolen: ‘We kunnen deze zomer beroep doen op 61 geëngageerde animatoren, ik heb veel bewondering en waardering voor hun enorme inzet! Onder de animatoren zijn ook heel wat bekende gezichten, voor hen is het elk jaar een weerkerende bijverdienste. Voor sommigen onder hen is het ook meer dan dat; zij noemen het een hobby of zelfs een passie.’
De eerste speelpleinweek zit er intussen op, wie nog wil inschrijven kan terecht op de website van de gemeente www.sint-pieters-leeuw.be/jeugd  of gaat langs op de jeugddienst op weekdagen tussen 8 en 12 uur. Inschrijven gebeurt minstens één week vooraf en er wordt vooraf betaald. Wie meer informatie wenst, kan een kijkje nemen op bovenvermelde site of contact opnemen met de jeugddienst via 02 370 28 86/81. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2015
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief