SINT-PIETERS-LEEUW - Kruidenbedrijf Van Laethem bvba in Vlezenbeek scoort op duurzaamheid

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Kruidenbedrijf Van Laethem bvba in Vlezenbeek scoort op duurzaamheid

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

Zopas werden de genomineerden bekend gemaakt van de beste Belgische duurzaamheidsrapporten, een organisatie van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR). Onder de genomineerden, in de categorie KMO's, is er ook het lokale kruidenbedrijf, Van Laethem bvba.

“De oproep om mee te doen aan dit ESF-project ( Europees Sociaal Fonds) naar de bedrijven uit de fruit en groentesector  werd gedaan vanuit onze beroepsfederatie Fresh Trade Belgium. Het project zelf hebben we uitgewerkt in samenwerking met consultant Sliding Doors en met de steun van Unizo. 

Het is voor het eerst dat we een duurzaamheidsproject maken. We vinden het een hele eer voor ons bedrijf en voor onze  medewerkers dat we hiervoor genomineerd zijn. Als je ziet dat grote spelers als Triodos bank en Ecopower meedingen naar deze prijs, dan vind ik het een mooie verdienste dat ook onze organisatie een plaats bereikte in deze lijst”, aldus Armelle Moonens, zaakvoerder.

“Voorafgaand aan dit project heeft het bedrijf  reeds een jarenlang engagement opgebouwd door de verschillende audits op gebied van kwaliteit, voedselveiligheid , milieuproblematiek en sociaal engagement van onszelf en onze leveranciers. We hebben ’ ja’ gezegd op deze oproep omdat het vanuit  onze bedrijfsvoering een duidelijk signaal is naar de sector hoe belangrijk een audit  wordt in de  richting van sociaal engagement en ecologische bewustwording”, vervolledigt John Van Laethem, zaakvoerder.

U kan het duurzaamheidsrapport bekijken op de  http://www.bellaroma.eu/

De uitslag wordt bekend gemaakt op 24 november, in de hoofdzetel van KBC te Brussel. Meer info: http://www.bellaroma.eu  of info@bellaroma.eu

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2015
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief