SINT-PIETERS-LEEUW - Smile to me vierde feest

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Smile to me vierde feest

Smile_1
Ingezonden foto
 
Smile_2
Ingezonden foto
 
Smile_3_bewerkt-1
Ingezonden foto
 

 De ‘anderskinderen’ (=kinderen met een zware fysieke en/of mentale beperking) vierden feest en werden begeleid door de circusartiesten van CircusPlaneet ondersteund door de spetterende muziek van de Koninklijke Fanfare Sint Pieters Herleving.

 Tal van assistenten en vrijwilligers stonden klaar om de ‘anderskinderen’ te ontvangen in de zaal Zonnig Leven in Sint Pieters Leeuw.  Eens in de zaal, werden de ‘anderskinderen’ geshminkt, konden ze naar de “crazy”kapper en kregen ze een mooie geplooide ballon.

Dat allemaal gedaan, gingen de ze in een lange stoet terug naar de circustent.  Daar werden 4 verschillende workshops georganiseerd om van de ‘anderskinderen’ echte circusartiesten te maken. 

  Na het vele oefenen mochten de nieuwe circusartiesten hun kunstjes aan de ouders tonen.  Het denderend applaus was van heel ver te horen.

  Het feest was nog lang niet gedaan.  5 jaar Smile to me! Moest gevierd worden. Yves Segers kwam de zaal op stelten zetten, de rolstoelen gingen alle kanten op op het ritme van de muziek.

 Het spetterend feest eindigde met “het foute uur” gebracht door DJ Patrick T, dolle pret was verzekerd.

 Bij hun vertrek kreeg elk ‘anderskind’ nog een zak vol cadeautjes.  Iedereen ging met een ‘Smile’ naar huis … en daarvoor doet het Smile to me!-team het. Een nieuwe afspraak werd al gemaakt, op zaterdag

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2016
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 06 mrt 2024
Marc Sluys | 06 mrt 2024

archief