Artikels Archief van Halle

HALLE - Toneelopvoering door K.T. Volharding: Oorlog, soep en liefde

Soep
 

Kt Volharding speelt vrijdag 12 en zaterdag 13 april om 20u en zondag 15 april om 15u ‘Oorlog, soep en liefde’, een oorlogskomedie van Karel Eens, in een regie van Karel Decoster. Deze toneelopvoeringen gaan allemaal door in de Paterskerk in Halle. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa, in voorverkoop bij Tea-Room La Dragée en Café De Sleutel of via VOLHARDING.org

 

Klik hier om meer te lezen

 
24 mrt 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

FP Halle-Gooik walst over Roselies

Dsc_1427__large_
 

FP Halle-Gooik ontving twee dagen na de bekerwinst tegen Charleroi in de Bres My Cars Roselies. Halle-Gooik zorgde voor een flitsende start en ontnam Roselies meteen alle hoop op puntengewin. Grello scoorde na 40 seconden de 1-0, Diogo, Gonzalo en Patias zorgden binnen de 4 minuten voor de 4-0 voorsprong. Roselies was onmachtig om hier iets tegenover te stellen en Diogo kende een begenadigde avond.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 mrt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

HALLE - De Retro's en de Riverboots zorgden voor spektakel op het maandelijks verjaardagsfeest bij Lucie Lambert

Dsc_8620
 

Naar maandelijkse gewoonte werden de jarigen van de maand in de bloemetjes gezet. Op de  eerste lentedag van het jaar, met carnaval in het vooruitzicht voelde iedereen zich uitgelaten.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 mrt 2019
Olaf Feldberg
Olaf Feldberg
 

HALLE – Kapitein Rudi Pickaert van de Koninklijke Soldatenclub Congo op d’Affich’

Dsc_5446_01
 

Wie Lembeek zegt denkt meteen aan de Sint- Veroonsmars en de soldatenomgang op Paasmaandag, een traditie die iedereen in Lembeek nauw aan het hart ligt, en dit was te merken aan de massa mensen die naar de zaal De Kring waren afgezakt voor het ’Bal van d’Affich’, waar de onthulling van de nieuwe affiche het hoogtepunt van de avond was.

 

Klik hier om meer te lezen

 
23 mrt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

Rondleiding op recyclagepark van Halle voor leerlingen Don Bosco Halle

Containerpark1
 

Van 18 tot 21 maart werken de 2BVL-leerlingen van Don Bosco Halle rond milieu, waarbij een bezoek aan het recyclagepark natuurlijk niet kan ontbreken. Gedurende een uur krijgen de leerlingen een blik achter de schermen van het recyclagepark, hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Daarnaast komen de sorteerregels van de verschillende fracties aan bod en wat er achteraf met het ingezamelde afval gebeurt.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 mrt 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

Nationale Applausdag voor de fietsers in Halle

Dsc_4949_01__large_
 

Vandaag staan meer dan 100 teams over heel België tijdens de ochtendspits paraat om fietsers te belonen met een applaus. Ook de Fietsersbond Halle kon de Don- Bosco technische school en de Buurtschool De Winde overtuigen om mee te doen aan deze actie. De Fietsersbond Halle hoopt stiekem alle scholen te betrekken bij deze actie.

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 mrt 2019
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 

HALLE - 'Church of Cash’  zet Blue Note op stelten

Church_of_cash_in_blue_note__large_
 

Dit jaar vierde de Blue Note Pub op de Grote Markt in Halle, een ietwat speciale Saint Patrick’s Party. Geen Ierse groep maar wel een unicum voor liefhebbers van Johnny Cash want dinsdag 19 maart stond ‘Church Of Cash’ op het menu. Church Of Cash speelt normaal gezien in de grotere centra, maar Blue Note Pub kreeg de eer om ze ook te mogen ontvangen. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 mrt 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

BEERSEL / HALLE - De Ju-Jutsu afdeling van OKS Dworp-Halle behaalde mooie resultaten op het Belgisch Kampioenschap Random Attacks

54521562_2524171664322559_1087643379006701568_o
 

Op zondag 17 maart werd het Belgisch Kampioenschap Ju-Jutsu Random Attacks georganiseerd in Herne door de plaatselijke club en de Vlaams federatie  VVA/Euro Budo.

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 mrt 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 

Mooimakers: ook naast het veld zijn de u9 van S.K. PEPINGEN-HALLE echte toppers

Mooimakers_ok_2
 

Samen met hun trainers en enkele dappere mama's en papa's (en zussen) trotseerden ze weer en wind en staken ze de handen uit de mouwen om de omgeving rond de velden proper te maken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 mrt 2019
Sam Herremans
ingezonden
 

Motortreffen Don Bosco Halle

Don_bosco_motors_3
 

Voor de 14de keer organiseerden leerkrachten van Don Bosco Halle een prachtige motorrit. Voor menig rijder is dit motortreffen de start van een nieuw motorseizoen. Vertrouwde elementen als een hartelijk onthaal, koffie, ontbijtkoeken, een mooie rondrit op GPS doorheen Henegouwen en Vlaams‐Brabant en een afsluitende barbecue zorgden deze editie alweer voor een succesvolle opkomst van meer dan 200 motorrijders.

 

Klik hier om meer te lezen

 
19 mrt 2019
Devogeleer Emile
 

Verkeerscontroles 15 en 17 maart in PZ ZENNEVALLEI

Alcoholcontrole_2013_p200

 Wie afgelopen weekend op de baan was, moest al moeite doen om niet voorbij één van onze controleposten te rijden. Zo werden er verschillende alcoholcontroles gehouden langsheen de wegen van Ruisbroek, Lembeek en Halle. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mrt 2019
Marc Sluys
 

Halle kon genieten van een prachtige lente happening

Img_9908
 

Afgelopen weekend hebben de klanten van de Halse handelaars kunnen genieten van een prachtige lente happening. Doorheen de stad werden de klanten en bewoners aangenaam verrast door enkele prachtige acts op stelten in lente thema zoals de levensechte lotusbloemen en de hoge bomen. Op eigen muziek bewogen zij zich sierlijk door de menigte en toverden ze een glimlach op ieders gezicht.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mrt 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

HALLE – gevulde maand in WZC Sint-Augustinus

Sint_antonius

Op maandag 18 maart viert het WZC Sint-Augustinus haar jarigen van het eerste kwartaal met een feest met lekkers en een muzikaal optreden. Op donderdag 21 maart is het tijd voor de zalving van nieuwe bewoners in de prachtige Sint-Martinusbasiliek. Deze namiddag wordt afgesloten met aperitief en koekjes.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mrt 2019
Devogeleer Emile
ep
 

Mathias ROSSIE uit HALLE laureaat voor Finland in de BARCADI Legacy

Rossie_pers
Mathias Rossie in de finale. Foto @ ingezonden
 

 Mathias Rossie uit Halle, die sedert enkele jaren leeft in Helsinki (Finland) en er werkt als barmanager in restaurant FRIDAS is met zijn cocktail creatie RUBI tijdens de wedstrijd voor de selectie van de Noord-Europese kandidaten door de jury als finalist voor Finland uitgeroepen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mrt 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Kung Fu Dragons overnachten in Black Eagle Dojo

Foto_bij_persbericht_-__kung_fu_dragons_overnachten_in_black_eagle_dojo_
Ingezonden foto.
 

Kung Fu Dragons overnachten in Black Eagle Dojo Op zaterdag 16 maart organiseerde kung fu-club Black Eagle Halle de traditionele overnachting voor haar kinderafdeling, beter bekend als “Kung Fu Dragons @ Black Eagle Dojo”.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mrt 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 

Badmintonteam Halle '86 opnieuw aanwezig op nationaal niveau

Badminton_2
 

Voorbije zaterdag kon in 1ste Provinciale van het Vlaams-Brabants badminton de titelstrijd in een beslissende plooi vallen. BTH '86 kreeg in eigen huis Shuttles Opwijk op bezoek en moest winnen om definitief zeker te zijn van de eerste stek.

 

Klik hier om meer te lezen

 
18 mrt 2019
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 

FP Halle-Gooik wint de classico in het Futsal van FT Antwerpen met 5-3

Futsal_hg
 

FP Halle-Gooik ontving FT Antwerpen voor de topper in De Bres, die afgeladen vol zat voor deze wedstrijd. De supporters kregen waar voor hun geld met een onvervalste topper. Halle-Gooik kwam snel 1-0 voor na een heerlijke schuiver van Diogo. Halle-Gooik bleef nu de kansen krijgen maar vertikte ze af te maken. Antwerpen deed dat wel,

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 mrt 2019
Devogeleer Emile
ep
 

HALLE - Uiteenzetting over het (over)leven na een beroerte

Dsc_8509
 

Verleden week vrijdag was iedereen welkom in het Woon-en Zorgcentrum Lucie Lambert te Buizingen voor een boeiende uiteenzetting over het (over)leven na een beroerte.

 

Klik hier om meer te lezen

 
17 mrt 2019
Olaf Feldberg
Olaf Feldberg
 

HALLE -Ook HBO5 studenten verpleegkunde geven gezondheidsvoorlichting omtrent beroertezorg

Sint_guidon2
 

Op woensdag 13 maart werkten de laatste jaarsstudenten van de opleiding HBO5 verpleegkunde van het Sint-Guido-Instituut te Anderlecht mee aan de onderwijsdag binnen de week van de zorg. Op diverse locaties waaronder de inkom van het Sint Maria ziekenhuis te Halle werd er aan voorbijgangers informatie gegeven over het herkennen van een beroerte.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 mrt 2019
Devogeleer Emile
ingezonden
 

HALLE - HKV Kerjuizenuize bestaat 11 jaar

Kerjuizenuize_stoet_2018
HKV Kerjuizenuize in de stoet van 2018
 

Carnaval Halle 2019 wordt voor de Kerjuizenuize een ware feesteditie! 11 jaar geleden liepen zij als “Ons madam” voor het eerst mee in de Halse carnavalstoet. Sindsdien zijn de Kerjuizenuizekes uitgegroeid van een kleine vriendenkring naar een heuse carnavalsgroep met 17 leden die zichzelf elk jaar opnieuw probeert uit te vinden.

 

Klik hier om meer te lezen

 
15 mrt 2019
Sam Herremans
Ingezonden foto
 
 

Laatste Nieuws

Devogeleer Emile | 23 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 21 mrt 2019
Devogeleer Emile | 19 mrt 2019
Devogeleer Emile | 18 mrt 2019
Sam Herremans | 15 mrt 2019

archief