“Iedereen burgemeester” peilt naar tevredenheid inwoners AFFLIGEM

C21

“Iedereen burgemeester” peilt naar tevredenheid inwoners AFFLIGEM

Guy_uyttersprot_nieuw_2010_p200
Guy Uyttersprot (ep)

N-VA Affligem stuurde deze week naar alle inwoners het enquêteformulier ‘Iedereen burgemeester'. “Met de campagne Iedereen burgemeester wil N-VA Affligem alle inwoners van de gemeente de mogelijkheid bieden één dag burgemeester te zijn en zich uit te spreken over de gemeentelijke dienstverlening en beleid”, licht N-VA-Gemeenteraadslid Guy Uyttersprot het initiatief toe.

5.200 bussen
Guy Uyttersprot: "Iedereen kan ook aangeven welke beleidsprioriteiten hij of zij belangrijk vindt door een score toe te kennen aan de gemeentelijke diensten en aan alle aspecten van het gevoerde beleid. De resultaten van de enquête zullen dan dienen als leidraad voor het lokale programma van N-VA Affligem en zullen uiteraard ook kenbaar gemaakt worden."
Mensen kunnen dit formulier tot 1 november terug sturen of in de bus droppen van één van de N-VA bestuursleden. Men kan de enquête eveneens downloaden op de website www.n-va.be/affligem  en mailen naar : guy.uyttersprot@n-va.be .
Guy Uyttersprot: “Iedereen die deze enquête invult en ons terugbezorgt maakt kans op een 1 van de 10 waardebonnen van 10 euro, in te ruilen bij de Affligemse middenstand”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 sep 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief