AFFLIGEM - Sportlaureatenviering

C21

AFFLIGEM - Sportlaureatenviering

Editiepajot_logo_gemeente_affligem_p200

Vrijdag 13 januari 2012, vanaf 19 uur in de gemeentelijke cultuurzaal Sanderus, huldigt de sportraad de sportlaureaten van de gemeente.

Naast de bekendmaking van de sportlaureaten in de categorieën sportrecreant, sportiefste familie, alternatiefsport (sporters met een handicap), jeugdsport, sportvrouw, sportman en sportploeg staan een aantal andere zaken op het programma. De schooldirecties ontvangen een waardebon voor de prestaties in de scholenveldloop, de prijsuitreiking van de fiets- en wandelzoektocht vindt plaats, de geslaagden in de free to run ontvangen hun diploma, de vrijwilligers en de sportpersoonlijkheid worden gehuldigd. Tussen dit rijk gevulde programma zorgt een komische en sportieve noot voor wat afwisseling. Stemmenimitator Jonathan Bockstael laat wielrenner Frank Vandenbroucke even weer tot leven komen. De dansers van K-Dance Zone zetten de zaal in vuur en vlam.
Kandidaturen kunnen ingediend worden op de sportdienst uiterlijk 12 december 2011.
De kandidaten worden beoordeeld op basis van hun prestaties in het jaar 2011. Formulieren voor de indiening van de kandidaturen kan u vinden op de website, op de sportdienst of bij de leden van het dagelijks bestuur van de sportraad. Bij minder dan 3 inschrijvingen wordt een categorie geannuleerd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief