Wervelend slotfeest “AFFLIGEM kermist”

C21

Wervelend slotfeest “AFFLIGEM kermist”

Editiepajot_affligem_kermist_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_affligem_kermist_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_affligem_kermist_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_affligem_kermist_foto_jacky_delcour__3_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_affligem_kermist_foto_jacky_delcour__4_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_affligem_kermist_foto_jacky_delcour__5_
Foto's © Jacky Delcour
 

Zaterdag organiseerde de gemeente het wervelende slotfeest “Affligem kermist” in een verwarmde Bellekouterhal en volledig gratis toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente. De opening van dit feest gebeurde door de burgemeester, zijn schepenen en de Affligemse Belleman.

Er was een fototentoonstelling “Affligem Gespot” met een wandeling door de gemeente aan de hand van foto’s uit de oude doos. Wat viel er nog te beleven op “Affligem kermist”? Een surprisewerper, spiraal en stokken vangen, een test van je reactiesnelheid, kermisattracties, je kon je laten schminken door drie grimeurs. Of had je liever een speciaal kapsel, of een Coole tattoo op je arm. De circusartiesten met steltlopen, acrobatie, jongleren, eenwieleren,… Ook Funky Burger met zijn hamburgers, Pappy Danny bracht een snoepkraam mee: suikerspin, pinda’s, pomme d’amour, En de verse wafels en warme chocomelk kon je bekomen bij de Wafelbank. En vele kraampjes van de Affligemse Middenstand waren er ook aanwezig,
En op de podia onder andere The Kids Disco Show, een spectaculaire en wervelende show vol dans, entertainment, humor en kids hits. The Shadoogies, een covergroep uit Ruiselede, ze brachten hits van de jaren ’50 en ’60 van onder meer The Shadows, Cliff Richard, Bill Haley, Elvis Presley en Jerry Lee Lewis,.  En nog veel meer viel er te bekijken en te beluisteren.
Deze ontmoetingen zullen er vast en zeker toe bijdragen dat alle activiteiten binnen het sociaal maatschappelijk leven in Affligem beter op elkaar afgestemd zijn, en dat er zich binnen deze groep nieuwe initiatieven ontwikkelen. Het enthousiasme van deze actieve groep blijkt uit de naam die men zichzelf gaf: Bruisend Affligem! Deze naam zal binnenkort ook als slogan prijken boven elk aankondigingsbord voor alle activiteiten georganiseerd door het Affligems verenigingsleven. Zoals van de Jeugd, milieu, KVLV, en nog zoveel andere.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2012
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief