AFFLIGEM.nu stelt kandidaten voor

C21

AFFLIGEM.nu stelt kandidaten voor

Editiepajot_affligem_kandidaten_afflmigem_nu_ingezonden_foto
Affligem.nu, vlnr: Stijn, Ann, Tim, Sandra, Mattias, André en Rik (ingezonden foto)
 

Affligem.nu, de gemeentelijke partij die begin dit jaar door Visie en Leefbaar Affligem opgericht werd, stelde vandaag enkele nieuwe kandidaten voor, geflankeerd door Stijn Stassijns, Rik Verhavert, de 2 schepen van Affligem.nu en door Tim t' Kint, gemeenteraadslid.

Mattias Moyersoon (22) is laatstejaarsstudent Verpleegkunde en woont in Essene, waar hij deel uitmaakt van de Lombeekstraathoekwerkers. Hij was tot vorig jaar actief in de Chiro van Hekelgem en is de zoon van thuisverpleegster Truus Van de Perre.
Sandra Moyson (40) uit Teralfene werkt als assistent-winkelverantwoordelijke van een supermarkt. Ze is een sportieve en sociale mama van twee dochters die vele jaren voetbalden bij de plaatselijke Leeuwkens. Haar vader Frans Moyson heeft zijn roots en een grote familie in Essene en heeft enige bekendheid als duivenmelker. Sandra is naar eigen zeggen vooruitstrevend en streng en hecht veel belang aan eerlijkheid, ook in de politiek.
Ann Herreman (36) is advocate en syndicus in Teralfene. Zij is de echtgenote van voormalig LDD-kandidaat Stefaan Minner (die in 2009 verraste door 1247 stemmen te behalen in Vlaams-Brabant) en mama van Jordy en Lucas. Ze heeft als interessepunten sport, milieu en mobiliteit.
André De Wilde (61) is al tientallen jaren kinesist in Hekelgem en een bekend dorpsgezicht. Zijn vader Frans was de laatste gemeentesecretaris van Teralfene die eerder dit jaar overleed. André is voornamelijk geboeid door het sociaal beleid van gemeente en OCMW.
Stijn Stassijns: "Toen we een tweetal maanden geleden begonnen aan het contacteren van mensen, wisten we niet goed waar we aan begonnen. We hebben al heel veel contacten gelegd en hebben daar eigenlijk wel een goed gevoel bij. Zeker niet iedereen gaat in op onze vraag, maar bijna elk gesprek werd wel op een positieve manier afgesloten.
Rik Verhavert: "Het ongebonden karakter van een gemeentelijke partij spreekt heel wat mensen aan. Daarnaast willen we ons van de andere partijen onderscheiden door een sterke nadruk op communicatie en inspraak, uiteraard vanuit onze Vlaamse achtergrond.”
Tim t’ Kint: “Over ons programma, dat nog niet volledig af is omdat we nieuwe mensen de kans willen geven eigen accenten te leggen, hebben we het later uiteraard uitvoeriger. Nieuwe mensen krijgen nog de kans om hun accenten te leggen. Dat Ann en André, die ook een plaats aangeboden kregen bij andere partijen, toch voor ons kiezen, stelt ons gerust: als kandidaten van dat kaliber voor ons kiezen, maken we in elk geval een goeie kans bij de kiezers ook."
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2012
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief