Een eigen UNIZO-afdeling voor AFFLIGEM

Een eigen UNIZO-afdeling voor AFFLIGEM

Editiepajot_affligem_stichting_unizo_foto_jacky_delcour
UNIZO Afligem. - Foto © Jacky Delcour
 

Affligem heeft nu zijn eigen UNIZO-afdeling. Een paar ondernemende geesten staken de hoofden bij elkaar en gaven leven aan de nieuwe afdeling. Patrick Heyndrickx (Champagnehuis Capa) is voorzitter, Roger De Grom (Hostellerie Affligem) en Carine Sablon (Hostellerie Affligem) ondervoorzitter. Luc Baeyens (KBC Bank Hekelgem) is secretaris en Daniëlle Arijs (A&D Boekhoudassociatie) penningmeester. Verder zijn er nog Tony De Wolf en Catherine De Keukeleire (Champagne Huis Capa).

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich altijd kandidaat voor een bestuursfunctie stellen.

Op 8 mei gaat de nieuwe afdeling officieel van start met een start event in Hostellerie aan de Brusselbaan 182 in Affligem waarop alle middenstanders en politici worden uitgenodigd. Sprekers zijn Karel Van Eetvelt (gedelegeerd bestuurder Unizo), Nancy Van Espen (Regiodirecteur Vlaams-Brabant) en Lien Put (Ledenverantwoordelijke Unizo). Bij die gelegenheid zal het nagelnieuwe bestuur worden voorgesteld. Aanvang om 19.30 uur, maar je kan al vanaf 19 uur in Hostellerie Affligem terecht. De avond wordt afgesloten met een receptie die wordt ondersteund door Brouwerij Affligem en Hostellerie Affligem.
Op 28 mei (Sinksenmaandag) organiseert Unizo-Affligem zijn eerste publieke activiteit: een braderij in het centrum van Hekelgem, in de Kerkstraat en de Fosselstraat. De braderij gaat onder het motto 'Affligem Leeft'. Naast de eigen middenstanders zullen ook marktkramers uitgenodigd worden. Bovendien voorziet UNIZO een animatie. De Braderij loopt van 14 tot 19 uur. Daarvoor wordt er ook nog een oldtimmertreffen georganiseerd in samenwerking met Affligems Wielerteam Sinksenvrienden van 11u tot 14u.
Met de start van een eigen afdeling wil Unizo 'leven in de brouwerij' brengen, m.a.w. de plaatselijke middenstand ondersteunen en activiteiten organiseren die de middenstand vooruit helpen. De ondersteuning gebeurt zowel op juridisch als op sociaal vlak en richt zich tot grote en kleine bedrijven. Uiteraard rekent Unizo Affligem op steun van het gemeentebestuur.
Contactinformatie: champagnehuiscapa@gmail.com
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2012
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 22 aug 2017

archief