AFFLIGEM.NU: een lokale partij met betrokken en bekwame mensen

C21

AFFLIGEM.NU: een lokale partij met betrokken en bekwame mensen

Editiepajot_affligem_nu_foto_jacky_delcour
Foto © Jacky Delcour
 

Affligem.nu: dat is de nieuwe naam van een lokale, onafhankelijke partij die in oktober deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen in Affligem. De partij stelde op 9 juli haar lijst voor. De lijst telt bekende namen en nieuwe gezichten, met als gemene deler: betrokkenheid en bekwaamheid: "Onze kandidaten zijn betrokken en bekwaam. Betrokken bij hun gemeente, straat of wijk en bekwaam om de komende zes jaar Affligem mee te besturen. Want daar gaan de gemeenteraadsverkiezingen om: hoe kunnen we van Affligem een betere gemeente maken waar het aangenaam toeven is?"

Eén van de opvallendste nieuwe namen is Jan Mertens, de nieuwe voorzitter van Emi Essene. Geert Van den Cruyce is in Teralfene bekend voor zijn historische bijdragen aan www.teralfene.be als Alfenman. Liesbeth Van den Broeck (Essene) en Jan Rossignol (Teralfene) hebben allebei een grote en vertakte familie in hun deelgemeente. In Hekelgem wordt de lijst verder versterkt met Marijke Van Vaerenbergh, Patricia Gheys, Stoffl Verdoodt, Lena Mertens en de laatste Affligemse VU-voorzitter Guido De Greve. Ferdinand De Backer en Annick Van Vaerenberg vervolledigen de lijst, samen met Veerle De Wever. In Affligem kiest De Wever dus voor Affligem.nu.
De partij heeft nog twee kruisjes op de lijst staan. Eén kandidate wil pas later in de campagne stappen en er is nog 1 plaatsje vrij. Affligem.nu voert daarover nog gesprekken met verschillende kandidaten. De lijsten moeten ingediend worden op 15 september.
De volgorde van de kandidaten geeft Affligem.nu gefaseerd prijs: vanaf 11 juli zal er per dag één kandidaat op zijn of haar plaats gezet worden. Het programma is uitgeschreven en zal binnenkort wereldkundig gemaakt worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2012
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief