Het charmeoffensief van KVLV AFFLIGEM

C21

Het charmeoffensief van KVLV AFFLIGEM

Editiepajot_affligem_charmeoffensief_kvlv_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_affligem_charmeoffensief_kvlv_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_affligem_charmeoffensief_kvlv_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_affligem_charmeoffensief_kvlv_foto_jacky_delcour__3_
Foto's © Jacky Delcour
 

Het gemeentebestuur werd door de KVLV-afdelingen van Affligem bedacht met een klein dankgeschenk voor zijn inzet en steun voor de uitbouw van het socio-cultureel leven in het Groene Kwadrant. De actie kadert in het charmeoffensief dat door KVLV Nationaal naar de nieuw samengestelde besturen toe op gang werd getrokken om ook in de toekomst nog te investeren in het verenigingsleven.

“Aan de heer Burgemeester, Schepenen, en gemeenteraadsleden, onze afdelingen genieten vanuit het gemeentebestuur al flink wat steun”, zegt de voorzitster van de afdeling Affligem. “Jullie kregen het mandaat om de volgende 6 jaar onze gemeente te besturen”.
“Onze welgemeende proficiat hiervoor. We zijn ervan overtuigd dat het ook jullie ambitie is om onze gemeente verder te laten uitgroeien tot een leefgemeenschap waar het goed is om te wonen, te werken, zich te ontwikkelen en te ontspannen, met zorg voor de mogelijkheden en beperkingen van elk mens”.
“KVLV, Vrouwen met vaart van Hekelgem en Teralfene, wil dan ook aandacht vragen voor het lokaal cultuurbeleid in onze gemeente. Het gevarieerde sociaal-cultureel verenigingsleven is meer dan ooit een belangrijke medespeler in de uitbouw van een rijk gemeenschapsleven en dit op vrijwillige basis. Een samenleving kan niet zonder deze vrijwillige inzet”.
“Daarom zijn we hier vandaag, als vertegenwoordigers van KVLV-Hekelgem en KVLV-Teralfene, om jullie vooreerst te bedanken voor de ondersteuning en samenwerking van de voorbije 6 jaar en tevens te vragen om ook in de toekomst in hetzelfde positief klimaat verder te kunnen samenwerken. Uiteraard willen we ook partner blijven in overleg. De cultuurraad is daarbij het ideale forum”.
De bestuursploeg van burgemeester Walter De Donder werd door de Vrouwen met Vaart dan ook bedacht met een zelf gebreid zakje gevuld met chocolade munten, de stille wenk om de afdelingen verder te blijven steunen. “Enkel zo kunnen wij onze leden een degelijk programma blijven aanbieden”, aldus de voorzitster.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 feb 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief