TERNAT / AFFLIGEM / ROOSDAAL / LIEDEKERKE – Nieuwe politieraad TARL

C21

TERNAT / AFFLIGEM / ROOSDAAL / LIEDEKERKE – Nieuwe politieraad TARL

Editiepajot_ternat_affligem_roosdaal_liedekerke_nieuwe_politieraad_tarl_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_ternat_affligem_roosdaal_liedekerke_nieuwe_politieraad_tarl_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_ternat_affligem_roosdaal_liedekerke_nieuwe_politieraad_tarl_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 

Na vijf maanden werd dan toch de eed afgelegd door de leden van de politieraad. Bij de installatievergadering van de gemeenteraden in Ternat, Affligem, Roosdaal en Liedekerke werden de afgevaardigden voor de politieraad van de zone Tarl verkozen.

Op 8 februari heeft de provincie het bezwaar van N-VA-Roosdaal over de installatie van de politieraad van de zone TARL ontvankelijk en gegrond verklaard. Dat wil zeggen dat de verkiezing van de leden van de politieraadsleden in Roosdaal wellicht opnieuw moest gebeuren, hierdoor kon de nieuwe raad niet geïnstalleerd worden. Een procedure van N-VA-Roosdaal bij de Raad van State schort deze uitspraak echter op wat maakt dat de installatie toch kan doorgaan.
In Ternat gaan de mandaten naar Fred Dielens en Gunther De Smet voor Volks en CD&V en voor de LVB naar Antoinette Taelemans, Rutger Belsack en Frans Holsters.
In Affligem worden Aster Van Avermaet en Gerda Van Geite afgevaardigd voor de Lijst Burgemeester, naast Elke Van den Winckel (N-VA), Johan Guns (Open VLD) en Stijn Stassijns (Affligem.nu).
De vijf afgevaardigden van Liedekerke zijn CD&V'ers Dorette Heymans en Rita Triest, Berdien Van den Abbeele (N-VA), Hans Eylenbosch (SP.A) en Vanessa De Bolle (Vlaams Belang).
In Roosdaal werden de mandaten voor de politieraad verdeeld tussen Emmanuel de Béthune voor CD&V en Kristof Cooreman en Staf Van den Bosch voor N-VA.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2013
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief