Geronimo's 12e AFFLIGEM Run - event met militaire oldtimers

Geronimo's 12e AFFLIGEM Run - event met militaire oldtimers

Editiepajot-ingezonden-event-militaire-oldtimers-2062014
ingezonden

In Affligem, Merchtem en Welle zullen op 2e pinksterdag oude en heel oude legervoertuigen door de straten rijden. Die dag gaat namelijk de 12e Affligem Run door, een evenement voor militaire oldtimers. De Affligem Run is een organisatie van Geronimo, een afdeling van de VVK, de grootste oldtimerclub van het land.

Geronimo verzamelt die dag een 60-tal militaire oldtimers voor niet minder dan 3 ritten door de streek. Als je geluk hebt kan je de indrukwekkende voertuigen zien passeren maar als je de tijd wil nemen ze eens grondig en van dichtbij te bekijken of om wat foto's te nemen, dan kan je terecht op de 4 haltes die dag: het verzamelpunt vanwaar de voertuigen vertrekken, de middaghalte in Merchtem, de stop in de namiddag te Affligem op de lokale sinksenkermis en tenslotte in het centrum van Welle, vanwaar de voertuigen uiteindelijk terugrijden naar huis.

Met dit gratis evenement wil Geronimo de kans geven aan zoveel mogelijk kijklustigen om kennis te maken met deze unieke voertuigen die je doorgaans enkel in musea kan zien.

Dankzij de sponsors kan Geronimo de Affligem Run niet enkel gratis houden voor deelnemers en kijklustigen, maar ook het goede doel steunen. Zo kan de Vlaamse liga tegen kanker, bekend van de actie Kom Op Tegen Kanker, al jaren op steun van Geronimo rekenen.

Geronimo's Affligem Run gaat door op maandag 9 juni, 2e pinksterdag.

Het programma van waar en wanneer de militaire oldtimers precies te zien zijn kan je terugvinden op de webstek van Geronimo: www.geronimo.tk.

Op de facebookpagina van Geronimo (www.facebook.com/vvkgeronimo) kan je de voertuigen bekijken die hun deelname bevestigd hebben.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2014
Sam Herremans
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Paul Onselaere | 26 mei 2020

archief