AFFLIGEM -  De Blauwe Pluim, overhandigde een cheque van 1.500 euro aan het project Villa Samson

AFFLIGEM -  De Blauwe Pluim, overhandigde een cheque van 1.500 euro aan het project Villa Samson

2016-03-01_overhandiging_van_de_cheque_mooiste_nacht
 

Na een succesvolle eerste editie in 2015, organiseert vzw De Blauwe Pluim op vrijdag 30 september 2016 een nieuw live concert met orkest. "Het is voor onze vzw een hele eer om opnieuw Christoff te mogen voorstellen, die dit jaar zijn 25-jarig bestaan op de planken viert. Samen met zijn zus Lindsay zullen we weer kunnen genieten van een spetterend spektakel,"aldus voorzitter Tim Herzeel.

 

De avond wordt op gang getrokken door een akoestisch gastoptreden van niemand minderdan Dana Winner, dé ster van het VTM-programma Liefde voor Muziek 2016.

 

Plaats van het gebeuren is wederom De Montil, die ons een capaciteit ter beschikking stelt van 900 personen. Voor de aanvang van de show laten we een 300-tal VIP's genieten van een maaltijd. We stellen ook nog 200 fan-plaatsen, 330 genummerde en 70 ongenummerde plaatsen ter beschikking.

 

De voorverkoop gaat van start op 1 april 2016 en loopt via onze website http://www.demooistenacht.be. De idee achter de uitreiking van De Pluim blijft grotendeels behouden. Naast de pluim voor cultuur, vereniging en onderneming komt er dit jaar een nieuwe categorie bij, nl. de Pluim voor een succesvolle startup. We vinden het als vereniging, die ontstond na de dramatische gebeurtenissen in januari 2015 in Parijs en zich inzet voor de (pers)vrijheid, uitermate belangrijk om zowel verdienstelijke personen als ondernemers uit de streek letterlijk in de bloemetjes te zetten.

 

Een onafhankelijke jury zal zich uitspreken over de winnaar in elke categorie. Kandidaturen kunnen door iedereen ingestuurd worden via info@demooistenacht.be.

 

Zoals elk jaar ondersteunen we met onze show een goed doel. Voor 2015 werd gekozen voor Villa Samson (http://www.vriendvoorhetleven.be/VillaSamson_nl), waar Danny Verbist peter van is. Deze organisatie zet zich, in samenwerking met UZ Brussel, in voor zwaar zieke personen zodat hun huisdieren bij hen kunnen blijven.

 

We hebben de opbrengst van de tombola (€1325,00) aangevuld en komen zo uit op een bedrag van €1500,00. De cheque wordt vandaag overhandigd aan dit goede doel.

 

In september 2016 maken we bekend voor welk goede doel we ons dit keer gaan inzetten.

 

Meer informatie kan je vanaf 15 maart vinden op onze vernieuwde website: http://www.demooistenacht.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 feb 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 14 jan 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 01 dec 2019
Jacky Delcour | 28 nov 2019

archief