zesde "AFFLIGEM Kermist" was een topper

zesde "AFFLIGEM Kermist" was een topper

Kermis_2
Foto's Jacky Delcour
 
Kermis_1
Foto's Jacky Delcour
Kermis_3
Foto's Jacky Delcour
Kermis_4
Foto's Jacky Delcour
 
Kermis_6
Foto's Jacky Delcour
 

 Het gemeentebestuur organiseerde voor de zesde keer het wervelend feest "Affligem kermist", dit in een verwarmde Bellekouterhal en volledig gratis toegankelijk voor alle Affligemnaren. Het werd, net zoals tijdens de voorgaande edities, een topper.

De opening van dit feest gebeurde door de burgemeester, zijn schepenen en de Affligemse Belleman. Er waren vele optredens met  " wandelorkest” de Playmobiel, een wandelorkest dat je van je sokken blaast. Ze zijn Mobiel, Akoestisch, Kleurrijk en Verbazend...

Zoetebekken konden weer  hun hartje ophalen aan suikerspinnen, gebakken pinda's, poffertjes, pannenkoeken en nog veel meer kermislekkers, terwijl de dorstigen zich laafden aan Affligembier, jenever, diverse frisdranken of enkele warme dranken.

De hele namiddag door was al dit lekkers te krijgen in charmante drank- en eethuisjes, bemand door tal van plaatselijke middenstanders en verenigingen. Deze huisjes stonden her en der verspreid doorheen de evenementenhal. En of dit alles nog niet genoeg is, gaven de artiesten op het podium ondertussen het beste van zichzelf van de Knetter Kidsband.Ook ouders genoten uitbundig mee van dit kinderfeest. Het repertoire bestond uit hedendaagse en klassieke kinderhits, opgevrolijkt door enkele top 50-nummers voor jong en oud. De dansen werden afgewisseld met spelletjes, maar altijd stonden de kinderen centraal.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 07 nov 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 23 okt 2017

archief