De ‘Mooiste Nacht’ van AFFLIGEM schenkt 2500 EUR aan MS-Liga Vlaanderen

C21

De ‘Mooiste Nacht’ van AFFLIGEM schenkt 2500 EUR aan MS-Liga Vlaanderen

2017-05-11_de_pluim
Foto (v.l.n.r): Guy de Vis, Walter Callebaut, Walter Swanepoel, Tim Herzeel (bestuursleden vzw De Blauwe Pluim), Els Callebaut ( Lombeekstraathoekwerkers), Pierre Therie, Herman Bosteels (Appiness) (winnaars van de Pluim 2016) en Pierre Claeys (MS LIGA Vlaanderen)
 

Vorig jaar organiseerde vzw De Blauwe Pluim de tweede editie van de ‘Mooiste Nacht’. Het werd een groot succes. Het voorgestelde goede doel werd gesmaakt bij de aanwezigen en zorgde voor een mooie opbrengst. De Affligemse vzw rondde dat bedrag naar boven af. Bijgevolg mocht Tim Herzeel, voorzitter van De Blauwe Pluim, een cheque van 2.500 euro overhandigden aan de MS-Liga Vlaanderen, die vertegenwoordigd werd door de heer Pierre Claeys.

 

De Blauwe Pluim ijvert voor vrijheid in onze maatschappij. De vzw koos de MS-Liga Vlaanderen omdat de Affligemse vereniging aandacht wou voor de vrijheidsbeperkingen die men kan ervaren wanneer iemand getroffen wordt door een ziekte als multiple sclerose (MS).

 

De doelstellingen van de MS-Liga Vlaanderen zijn:

  • het bevorderen van het algemeen welzijn en begeleiden van personen met MS, hun familieleden en hun omgeving
  • het bemiddelen (en begeleiden) in het - soms ingewikkelde - netwerk van sociale en financiële voorzieningen;
  • de bevolking informeren over en sensibiliseren voor MS;
  • het bevorderen van het wetenschappelijk onderzoek naar multiple sclerose.

3de Mooiste Nacht

Er komt ook dit jaar een Mooiste Nacht. Op zaterdag 7 oktober 2017 zullen Christoff en Lindsay met andere artiesten in zaal De Montil in Essene aantreden voor een live-concert met groot orkest. De volledige affiche wordt binnenkort bekendgemaakt.

Er zijn dit jaar opnieuw 900 plaatsen beschikbaar voor de Mooiste Nacht. Het evenement wordt voorafgegaan door een VIP-diner voor een 400-tal gasten. De voorverkoop is reeds gestart. Tickets kunnen besteld worden via www.demooistenacht.be.

 

Op zoek naar ‘Pluimen’

Traditiegetrouw worden er tijdens de Mooiste Nacht ook ‘Pluimen’ uitgereikt voor cultuur, vereniging en/of onderneming. Iedereen mag suggesties insturen via  info@demooistenacht.be. Een onafhankelijke jury beslist over de winnaar in elke categorie.

 

Daarnaast is De Blauwe Pluim ook op zoek naar een nieuw goed doel dat kan gelinkt worden aan het maatschappelijk doel van de vzw. Suggesties zijn van harte welkom via  info@demooistenacht.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief