AFFLIGEM -Vierdaagse kermis met Sinksen

AFFLIGEM -Vierdaagse kermis met Sinksen

Sinksenkermis_hekelgem
 
Affiche__kermis___2_
 
Affiche_patro_der_mondo__3_
 
Affliche_tractoor__4_
 
Affiche_sinsksenen_kermis__1_
 

De kermis wordt afgetrapt op vrijdag 2 juni door de jeugdraad van Affligem met een avondje jong Affligems muziektalent tijdens Jam @ Jeugdhuis Avilo.

 

PATRO DEL MUNDO  Op Zaterdag 3 Juni

Op zaterdag 3 juni organiseert de GROS Affligem een nieuwe editie van Patro del Mundo. Het Wereldfeest is aan zijn 9de editie toe en we willen er opnieuw een feestelijk en onvergetelijk gebeuren van maken. Ook dit jaar zijn er van 14.00 tot 17.00 uur speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar verschillende workshops en activiteiten: Circus “De Sven” is er weer (www.desven.be) en ook het welbekende reizend speeltheater “Kip van Troje” komt dit jaar langs met hun poëtisch kapsalon (www.kipvantroje.be). Lady Peepeling is er ook, zij zorgt met haar grime voor passende gezichten bij de gekke kapsels (https://ladypeepeling.wordpress.com). Daarnaast kan je weer knutselen, spelen en naar een film kijken. En… alle deze activiteiten zijn gratis!

Ook jongere kinderen en volwassenen zijn natuurlijk welkom. Op ons zomerterras kan je tot 20.00 uur genieten van Zuiderse smaken (hapjes en drank) en luisteren naar vrolijke klanken. Hopelijk staat 3 juni al in de agenda. We heten je in elk geval hartelijk welkom! Breng gerust je vrienden, familie en de buren mee naar de tuin van De Patro in Hekelgem. Verdere info vind je op patrodelmundo.blogspot.be en Facebook.

 

TRACTORTREFFEN Op zondag 4 Juni

Deze vereniging organiseert haar 11de tractorrondrit op zondag 4 juni. Info en inschrijving via www.tractortreffen.be. Vertrek om 9.30 uur aan de patro en hier ook aankomst om 18.00 uur, na tussenstops in Merchtem (Stappeshof), Merchtem (loonwerken Eylenbosch ) en Dilbeek (loonwerken François).

Op sinksenzondag kan je deelnemen aan de sinksenwandeltocht over een afstand van 4, 5, 7, 12, 20 of 30 km (vrij te kiezen). De wandeling van 5 kilometer is rolstoel- en kinderwagenvriendelijk.

Inschrijven kan in de cultuurzaal Sanderus vanaf 7.30 uur tot 15.00 uur. Deelname kost 1,10 euro voor federatieleden en 1,50 euro voor niet-leden.

Meer info vind je via www.wandelclubdepajotten.be

TRAPPISTENFESTIVAL EN ROMMELMARKT @ AVILO Sinksenmaandag 4juni.

 

Op sinksenmaandag nodigt Jeugdhuis Avilo je van harte uit op hun trappistenfestival. Hierbij wordt tevens een rommelmarkt georganiseerd van 11u00 tot 18u00. Heb je graag een standje op onze rommelmarkt? Voor 5 euro verkrijg je 5 meter staanplaats en 2 consumpties twv 1,5 euro te consumeren in het jeugdhuis. Schrijf je in voor de rommelmarkt via rommelmarkt@avilo.be

 Hopelijk tot dan voor een lekkere trappist of een leuke aankoop.

 

KONINKLIJKE FANFARE DE KATHOLIEKE GILDE HEKELGEM  op Zondag 3 juni.

De Koninklijke Fanfare de Katholieke Gilde uit Hekelgem organiseert ter gelegenheid van haar 125-jarig Jubileum de “Pig Games”, een ludiek Spel Zonder Grenzen. Plaats van afspraak is in Pastorietuin, er wordt gezorgd voor een natje en een droogje.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 04 apr 2018
Jacky Delcour | 15 mrt 2018
Jacky Delcour | 13 mrt 2018

archief