VARIA - Twee dames uit het Pajottenland maken deel uit van De Sprinters Malderen

C21

VARIA - Twee dames uit het Pajottenland maken deel uit van De Sprinters Malderen

Editiepajot_varia_dameswielrennen_01_foto_roger_mortelmans
De ploeg. - Foto Roger Mortelmans
 
Editiepajot_varia_dameswielrennen_02_foto_roger_mortelmans
Goedele Van den Steen uit Affligem. - Foto Roger Mortelmans
Editiepajot_varia_dameswielrennen_03_foto_roger_mortelmans
Ann De Wever uit Denderleeuw. - Foto Roger Mortelmans
 

Een gelukkige voorzitter Luc Steenackers, ploegleider André De Boeck en zijn zoon Filip, ploegleider dames, stelden met veel fierheid hun dames elite ploeg voor.

De Sprinters Malderen bestaan reeds 19 jaar en verleden jaar werd met een aparte damesploeg gestart. Het bestuur hoopt dan ook dit seizoen mooie wedstrijden met de dames te kunnen rijden in het buitenland. Er is vertrouwen in de ploeg en de bedoeling is rustig opbouwen.

Het damesteam bestaat uit Ilse Fiers (Waasmunster), Sofie De Nys (Gentbrugge), Denise d’hamecourt (Retie), Goedele Van den steen (Affligem), Gertie Willems (Ham), Inge Roggeman (Arendonk), Lindsey Sticker (Snaaskerke), Annelore Ost (Denermonde), Patricia Thys (Hoboken), Hanneke Van Gucht (Puurs), Elke Bolangier (Wilrijk), Chantal Hoffman (Luxemburg), Ann De Wever (Denderleeuw), Amy De Ridder (Grembergen), Alice Monger-Godfrey (Oudenaarde), Evi Vervoort (Turnhout) en Sarah Vloermans (Wechelderzande).

Goedele Van den Steen (21) uit Affligem hoopt op een beter seizoen dan vorig jaar, het was toen niet zo evident koersen en studie te combineren. Negen jaar geleden begon Goedele als aspirant en het koersen zit echt in haar bloed. Zij ziet een sportieve toekomst wel zitten en hoopt dit seizoen enkele internationale wedstrijden te rijden.

Ann De Wever (25) uit Denderleeuw is van kindsbeen af een fietsfreak. Na alle lichamelijke pech hoopt ze eindelijk eens een vol jaar te kunnen fietsen. Als ik een koers kan uitrijden zal de rest wel van zelf komen zegt ze. Het is toch een zware sport en het is spijtig dat de media zo weinig aandacht besteden aan dameswielrennen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2009
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief