Achtste AFFLIGEM Kermist

Achtste AFFLIGEM Kermist

2016-04-02_affligem_kermist__9_ab
 
2016-04-02_affligem_kermist_106ab
 
Kermist_affligem_2018
 

Welkom op 3 februari 2018 voor de achtste Affligem Kermist. Het is ondertussen traditie: begin februari, buiten winterweer… maar in de Bellekouterhal een overvloed aan warmte en gezelligheid. Elk jaar wordt er door de organisatie een extraatje voorzien. Deze keer is dat een plek waar enkel de kleuters binnen mogen. Een kleuterdorp met springkastelen en bouwmaterialen voor de allerkleinsten. Maar uiteraard is er voor elke leeftijd wel wat wils. 

 

Een bezoekersplan van de zaal en een overzicht van het podiumprogramma kan je terugvinden op www.affligem.be.

 

 Net zoals de voorbije edities, legt de gemeente een busdienst in. Voor € 1 per rit kan je veilig naar de Bellekouterhal en vooral: veilig terug naar huis. Door het grote succes van vorig jaar, worden er extra bussen ingezet bij het begin van de namiddag. Ook met de fiets komen of carpoolen loont. OPGELET: je mag met je auto wel stoppen op de rijbaan om mensen te laten in- of uitstappen, maar NIET parkeren op het voetpad of fietspad! De politie is aanwezig en schrijft boetes uit voor wie zich niet aan de verkeersregels houdt.

 

HALTES Kermisbus

Essene Paddenput, Essene Bellestraat, Essene Lombeekstraat, Essene OLV kerk,

Essene Mouterij, Essene Koudenberg, Hekelgem Bleregemstraat, Hekelgem Nieuwe Kassei, Hekelgem Mazitstraat, Hekelgem Molenberg, Hekelgem Zandtapijt, Hekelgem Bellekouter, Hekelgem Fosselstraat, Hekelgem Sint Michielskerk, Hekelgem Buikouterbaan, Hekelgem Haezenweg, Hekelgem Bellekouter,Teralfene Kapelleweg, Teralfene Sint Janskerk,Teralfene Driesplein.

 

AFFLIGEM KERMIST – fotowedstrijd THEMA'S: “ALTIJD EEN FEEST” - “HET KIND”

Tijdens ‘Affligem Kermist’ zal er weer een fotogalerij zijn bij het binnenkomen van het kermisgebeuren. Misschien prijken jouw foto’s daartussen? Het kan, maar dan moet je vlug zijn. Kijk dus in Affligem Gespot, ga naar de evenementen in onze gemeente. Bijvoorbeeld op wijkfeesten, nostalgische evenementen, dorpskermissen,… Ook foto’s van onze jeugdige vrienden zijn toegelaten. Succes! REGLEMENT FOTOWEDSTRIJD • Deelname aan de wedstrijd is gratis en enkel voorbehouden voor inwoners van Affligem. De foto’s zullen tentoongesteld worden op 3 februari 2018 tijdens ‘Affligem Kermist’ en de bekroonde foto zal prijken op de cover van “Affligem Gespot”. Er zijn verder ook nog waardevolle prijzen verbonden aan deze wedstrijd. • Je hoeft geen professionele fotograaf te zijn. Iedereen, jong en oud, kan deelnemen aan deze fotowedstrijd. • Het formaat van de foto’s is bepaald op 20 x 30 cm, zowel zwart-wit, kleurfoto’s als sepia komen in aanmerking. • De foto’s dienen aangeleverd te worden zonder naam, maar vergezeld van een gesloten omslag met daarin een fiche waarop voor- en achternaam en adres van de fotograaf, alsook een titel van het fotografisch werk vermeld staan. Zowel foto als omslag krijgen een volgnummer. • Het moeten wel recente foto’s zijn, maximum vijf jaar geleden in beeld gebracht. • Elke deelnemer kan maximum 5 foto’s indienen. • De ingezonden foto’s worden eigendom van het gemeentebestuur. • De foto’s mogen door het gemeentebestuur van Affligem rechtenvrij gebruikt worden in al haar publicaties en evenementen. • Een jury beoordeelt de inzendingen zowel naar esthetiek als originaliteit. • De verantwoordelijken zullen de uiterste zorg besteden aan de ingezonden fotowerken, zij zullen echter nooit aansprakelijk kunnen gesteld worden voor beschadiging en of verlies of diefstal van de fotografische werken. • Inzendingen die niet voldoen aan deze voorwaarden worden niet gejureerd noch teruggezonden. • De foto’s dienen uiterlijk op 20 januari 2018 onder gesloten omslag bezorgd te worden aan de toeristische dienst van de gemeente Affligem t.a.v. Leen Pauwels,  Bellestraat 99, 1790 Affligem.

 

OPNIEUW SPETTERENDE LIVE OPTREDENS VAN O.A.: THE BROKEN BOTTLE BIGBAND

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 09 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 26 sep 2018

archief