AFFLIGEM - OPEN 2040 is klaar voor de toekomst, en dan nu serieus

C21

AFFLIGEM - OPEN 2040 is klaar voor de toekomst, en dan nu serieus

Open_vld_2040_2018
 

In de gemeente Affligem gaat de lokale Open VLD op in een ruimere burgerbeweging en trekt onder de naam OPEN2040 naar de gemeenteraadsverkiezingen.


Het voorbije jaar werd in meerdere sessies een grote enquête georganiseerd, waarbij de burgers bevraagd werden wat hen nauw aan het hart lag en welke zaken ze graag zouden willen veranderd zien. Op basis daarvan ontstond OPEN2040 met een programma op maat van de kiezer.

 

De positionering van lijsttrekker Tim Herzeel als de enige grote uitdager van huidige burgemeester De Donder zal deze lijst vermoedelijk geen windeieren leggen. Het is voor hem natuurlijk ook een uitgelezen kans om de kandidatenlijst van OPEN2040 te bevolken met neutrale gekende dorpsgenoten uit heel Affligem. Bovendien kan hij als notaris zo ook meer kiezers overtuigen. 

 

Lijsttrekker Tim Herzeel verklaarde: “De inwoners van de verschillende deelgemeenten van Affligem willen politici die goede oplossingen zoeken voor concrete problemen en die ook op lange termijn durven denken. De kiezers liggen niet meer wakker van de klassieke partijen. De mensen willen dynamiek en goed bestuur in hun gemeente.”

 

Volg OPEN2040 en kom alles te weten via www.open2040.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief