Verkeersactie PZ TARL in samenwerking met Vlaamse Belastingdienst in Liedekerke

Verkeersactie PZ TARL in samenwerking met Vlaamse Belastingdienst in Liedekerke

2018-06-07_anpr-systeem_1_a
 

Op 4 juni 2018 (7u – 15u) organiseerden 5 medewerkers van de PZ TARL in samenwerking met de Vlaamse Belastingdienst op het grondgebied van de gemeente Liedekerke een verkeersactie. 572 bestuurders werden onderworpen aan een ademtest. 2 bestuurders legden een positieve test af waarna hun rijbewijs voor 6 uur werd ingetrokken.

 

Met behulp van het ANPR-systeem (automatic number plate recognition) van de Vlaamse Belastingdienst werden 2.615 voertuigen gecontroleerd en werd een netto som van 14.756, 72euro aan achterstallige verkeersbelastingen geïnd.

 

Op vlak van verkeershandhaving werden 4 onmiddellijke inningen opgesteld wegens niet-naleving van de gordelplicht. 1 onmiddellijke inning volgde wegens het ontbreken van de reproductie van de kentekenplaat. Bovendien werd voor deze bestuurder vastgesteld dat hij geen drager was van een rijbewijs. 1 proces-verbaal werd opgesteld wegens inbreuken op de taxiwetgeving. 1 proces-verbaal werd opgesteld wegens sturen zonder rijbewijs. 1 proces-verbaal werd opgesteld na vaststelling van een verlopen keuringsbewijs sinds meer dan 2 jaar. 1 proces-verbaal werd opgesteld wegens het sturen zonder rijbewijs waarbij werd vastgesteld dat de betrokkene van plaats wisselde met de passagier net voor de verkeerscontrole.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief