N-VA AFFLIGEM stelt eerste kandidaten voor

C21

N-VA AFFLIGEM stelt eerste kandidaten voor

Affligem_n-va_stelt_eerste_kanditidaten_voor
 

Lijsttrekker en schepen voor Lokale Economie Belinda Everaert (48) is blij dat een ruime vertegenwoordiging zelfstandige ondernemers de N-VA-ploeg versterkt.

 

Gemeenteraadslid en gewezen schepen Stijn Stassijns (44) was in 2012 nog lijsttrekker van Affligem.nu, en is sinds 2 jaar uitbater van een zelfstandig bankkantoor. Hij staat bovenaan de tweede kolom op plaats 13. 

 

Marlon Grobben (49), OCMW-raadslid, is ook Affligems ankerpunt van het Verbond van West-Brabantse Ondernemingen. Deze zelfstandig grafisch vormgever duwt de eerste kolom. 

 

Eerste nieuwkomer is Elke Peeters (38), partner van Tom Verbeken, de uitbater van Garage Jos in Essene. Elke is het nichtje van N-VA-parlementslid Inez De Coninck. Elke wil zich o.a. inzetten voor de leefbaarheid en mobiliteit in Affligem en in het bijzonder in de Ternatsestraat.

 

Mario Van Hove (45) is steenkapper en zet de zaak verder van vader Carlos Van Hove, die gemeenteraadslid was van 2006 tot 2012. Mario zal net als zijn vader veel aandacht hebben voor de kerkhoven en voor de rol van plaatselijke zelfstandigen in de dorpsgemeenschap. Mario is afkomstig van Hekelgem maar woont intussen al jaren in Teralfene.

 

Ilse De Cock (45) zal binnenkort starten als zelfstandig medisch voetverzorgster en is bekend als de dochter van cafébaas ‘Marc van den Bert’. Ilse woont in het centrum van Hekelgem en wil dat Affligem haar landelijk en Vlaams karakter kan behouden. Ze zal zich ook inzetten voor de lokale handelaars.

 

Lijsttrekker Belinda Everaert, die zelf zelfstandig consulent is, stelt vast dat N-VA goed in de markt ligt bij zelfstandigen: “We zijn blij dat Elke, Mario en Ilse onze partij komen versterken: het zijn stuk voor stuk mensen die ‘tussen de mensen’ staan. Samen met de meer ervaren kandidaten vormen ze een stevige basis voor onze lijst. Later deze maand maken we meer namen bekend.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief