AFFLIGEM - Betrokken burgers engageren zich voor Lijst Burgemeester Bart Braeckmans, Steven Van Nieuwenhove en Gunnar Arijs zijn kandidaat

C21

AFFLIGEM - Betrokken burgers engageren zich voor Lijst Burgemeester Bart Braeckmans, Steven Van Nieuwenhove en Gunnar Arijs zijn kandidaat

Foto_betrokken_burgers__2_a
 

Lijst Burgemeester is een open lijst en biedt ook plaats aan wakkere, kritische, betrokken burgers die zich niet willen binden aan een specifieke politieke partij. Bart Braeckmans, Steven Van Nieuwenhove en Gunnar Arijs zijn zo’n betrokken burgers en staan 100% achter het project van Lijst Burgemeester. Zij willen zich graag engageren voor Affligem.

 

Bart Braeckmans, ofwel meester Bart van het 5de en 6de leerjaar van basisschool ’t Lessenaartje in Essene, is papa van Warre (5) en Fred (4) en is de echtgenoot van Karen D’haeseleer. Karen was tot voor kort actief in de gemeentepolitiek, maar gaf vorig jaar haar ontslag als raadslid om professionele redenen. Zij bracht de dynamiek en het project van Lijst Burgemeester in de huiskamer.  Bart werd door het beestje gebeten en wil zich nu ten volle engageren als betrokken burger bij Lijst Burgemeester.

 

Bart was vroeger lid en leiding bij jongerenbeweging KAJ en voetbalde bij EMI Essene. Nu speelt hij nog zaalvoetbal in de Bellekoutercompetitie en gaat hij regelmatig joggen, sinds kort ook met de Affligemse Recreatiesporters. Daarnaast is hij bestuurslid bij de Sint-Antoniusgilde te Essene. Zijn overige vrije tijd gaat naar zijn gezin en de voorbereiding van de lessen en de schoolse activiteiten.

Bart: “Ik wil er mee voor zorgen dat Affligem een aangename plek is en blijft om in te wonen. De uitstraling van onze gemeente is positief geëvolueerd. De activiteiten van de dienst Cultuur en Toerisme en de Gidsen hebben Affligem op de kaart gezet. Op de Bellekoutersite valt er tegenwoordig heel wat te beleven. Er moet echter nog gewerkt worden aan mobiliteit en verkeersveiligheid in de dorpskernen en aan veiligere schoolomgevingen. Als ouder van jonge kinderen wil ik me ook graag inzetten voor de noden van (jonge) gezinnen.”

 

Steven Van Nieuwenhove, voor de vrienden (de) ‘Foes’, woont samen met Murielle en zijn zoon Gil (10) in Teralfene. Hij zet mee de schouders onder Zot van Teralfene, Retro Teralfene en is actief binnen het BIN Teralfene. 

Steven: “Ik wil het huidig bestuur steunen en mij engageren voor onze gemeente. Lijst Burgemeester heeft voor mij de laatste jaren het meeste verschil gemaakt in Affligem. Ik waardeer ten zeerste de steun die aan de verenigingen wordt verleend. Het verenigingsleven ligt me nauw aan het hart. In Teralfene is er nood aan ontmoetingsruimte. Ik wil mee zoeken naar een oplossing hiervoor. Graag help ik ook mee om ons dorp leefbaar te houden, zodat onze kinderen hier nog kunnen wonen in een veilige en gezellige omgeving. Bij Lijst Burgemeester staat er een goed team klaar en alleen in team kan je iets bereiken."

 

Gunnar Arijs woont in Hekelgem, is gehuwd met (juf) Katrien Moens en is papa van Kobe (10) en Bent (4). Professioneel is hij aan de slag, meestal in korte broek, in een plaatselijke supermarkt. Zijn vrije tijd gaat uit naar zijn gezin, vrienden, zaalvoetbal en toneel. Vorig jaar mocht hij schitteren als ‘champetter’ tijdens een opvoering van Prutske. Gunnar heeft het hart op de tong, is steeds rechtuit en beschikt over een gezonde dosis humor. Hij heeft echter ook een serieuze kant en als hij zich in iets vastbijt, laat hij niet meer los. 

 

Gunnar: “Ik kies voor Lijst Burgemeester als betrokken burger. Ik mocht er een groep ontmoeten met enthousiaste mensen met wie ik graag wil samenwerken om zaken te verwezenlijken in het belang van onze mooie Vlaamse gemeente. Mijn interesse gaat zeker uit naar sport, jeugd, dierenwelzijn en cultuur. Er gebeurt al heel wat rond cultuur in Affligem, ook de fanfares en toneelgroepen zijn top, maar ik heb nog wel ideeën om het culturele aanbod naar onze inwoners nog te vergroten.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief