AFFLIGEM - Arlette De Wachter en Myriam Vermeerbergen kiezen voor Lijst Burgemeester

AFFLIGEM - Arlette De Wachter en Myriam Vermeerbergen kiezen voor Lijst Burgemeester

Arlette_de_wachter_afflgem__002_
Myriam_vermeerbergen_affligem__002_
 

Lijst Burgemeester is een open lijst. Eerder raakte bekend dat drie onafhankelijke, betrokken burgers zich zullen engageren voor deze lijst. Ook voor twee sp.a-kandidaten is er nu een plaats op de lijst voorzien.

 

Arlette De Wachter is geboren en getogen in Affligem en woont met echtgenoot Chris Smeyers in deelgemeente Hekelgem. Haar vrije tijd brengt ze graag door met haar 2 dochters en 2 kleinkinderen. Ze leest en wandelt ook graag. Arlette is geen nieuwkomer in de politiek en engageert zich al jaren voor onze gemeente.

 

Arlette: “Het sociaal beleid dat in Affligem gevoerd wordt onder impuls van Lijst Burgemeester maakt van Affligem een warme en aangename gemeente waar mensen zich verbonden voelen. Er wordt ook veel aandacht besteed aan het verengingsleven. Bij Lijst Burgemeester staat een ploeg klaar die het beste wil voor Affligem en alle inwoners. Hier sluit ik me graag bij aan. Ik wil aandacht geven aan wie het nodig heeft: kinderen, gezinnen, ouderen, kansarmen, hulpbehoevenden. Het welzijn van mens en dier ligt mij nauw aan het hart. Integratie, solidariteit en sociaal beleid zijn mijn kernwoorden.” 

 

Myriam (Mim) Vermeerbergen woont met haar partner Joeri en dochter Soetkin in Affligem en zet haar eerste stappen in de gemeentepolitiek. Zij is Professor in de Taalkunde aan de KU Leuven met als expertisedomein gebarentaalkunde en -tolken. Mim is voorzitter van de GROS en is aangesloten bij de Affligemse Recreatiesporters en bij de ‘Vrouwen met Vaart’ van Teralfene. Zij is ook voorzitter van de schoolraad van het KA Denderleeuw.

 

Mim: “Ik vind het belangrijk dat een gemeente investeert in sociaal beleid. Zelf woon ik intussen 21 jaar in Affligem en ik zou graag zien dat alle mensen hier graag wonen en samenleven. Lijst Burgemeester maakte de voorbije jaren werk van de thema’s die ik belangrijk vind en daarom sluit ik mij bij hen aan. Ik vind het fijn om met andere mensen samen aan projecten te werken die een verschil kunnen maken. Mijn aandacht zal uitgaan naar integratie (incl. taalbeleid), Noord-Zuidwerking, kinder- en jeugdwerk en socio-cultureel werk in brede zin.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 17 jan 2019
Jacky Delcour | 09 jan 2019
Sam Herremans | 01 jan 2019

archief