AFFLIGEM - Blindj Getraat (joeng of aat)

AFFLIGEM - Blindj Getraat (joeng of aat)

2018-08-04_blindj_getraat__1_ab
 
2018-08-04_blindj_getraat__3_ab
 
2018-08-04_blindj_getraat__40_ac
 
2018-08-04_blindj_getraat__41_ac
 

Het was onder een staalblauwe hemel dat de zotten van Teralfene hun zomerevenement afwerkten in de schaduw van de Teralfense Bazilique.

 

Dit jaar werd er gekozen voor “BLINDJ GETRAAT” naar de gelijknamige serie en het concept was dat er een koppel gaat trouwen maar niemand die wist wie...

 

Tussen 14 en 15 uur kwamen de inschrijvingen vlot binnen en de 4 wetenschappelijk gekozen koppels streden in enkele proeven om de felbegeerde huwelijksringen ( lees :spanriemkes ) te bemachtigen.

 

130 menu’s werden in voorverkoop aan de man en vrouw gebracht en de evenveel nieuwsgierigen zorgden voor een nokvolle tent waar tot in de late uren nog polonaise’s volgde , openingsdansen en veel meer..

 

Grote winnaar was het koppel Inge Heymans uit Teralfene en Bjorn ( Dolf ) uit Ternat Priem die hun eigen supportersclub meegebracht hadden én bovendien de dag zelf BEIDEN verjaarden.

 

Na de plechtige ja-zegging werd het koppel rondgereden doorheen de straten van Teralfene om uiteindelijk de huwelijksfoto’s te maken aan de Grot van Teralfene.

 

Nancy Baeyens ving het bruidsboeket en Michael De Mulder was best-verklede met zijn bierkostuum. De openingsdans volgde alsook een dansfeest en het spetterend feest werd verdergezet in de Tralfense etablissementen. 

 

Toen alle drank op was zwermden zij allen uit naar de naburige kroegen en vierden het koppel tot in de vroege uurtjes.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief