AFFLIGEM - Grote Prijs Vissen

AFFLIGEM - Grote Prijs Vissen

2018-08-05_grote_prijs_affligem_vissen__1_a
Schepen Herman Steppe, Marcel De Wagter (nummer 2), Eddy Wittenberg (nummer 1), Andre De Gols (nummer 3), Rani Berlo, Jeroen Roelandt, sportraad
 

De pastorijvijver te Hekelgem staat bekend als een rustig en gezellig. Het propere parkje en de goede, gezonde en grote vis zorgen voor mondelinge reclame bij de vissers. Er worden evenveel abonnementen verkocht voor vissers van buiten de gemeente als voor inwoners. 

 

Schepen Herman Steppe “De technische dienst en de sportraad zorgen voor de kwaliteit van dit stukje Affligem. Het doet me vooral plezier dat ook de jeugd de weg naar onze vijver vindt. Dat was nog maar eens duidelijk bij onze Grote Prijs. Eén keer per jaar organiseren sportdienst en sportraad namelijk een wedstrijd voor hun inwoners. Elke Affligemse visser kan deelnemen, waardoor dit evenement ook een sociaal gebeuren wordt. Tussen de officiële wedstrijd-uren worden tips uitgewisseld en technieken besproken.  De wedstrijdreeksen voorzien een prijs voor kinderen, de drie deelgemeenten en veteranen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief