Voor de 9 keer op rij organiseerde het gemeentebestuur deze fantastische AFFLIGEM Kermist

Voor de 9 keer op rij organiseerde het gemeentebestuur deze fantastische AFFLIGEM Kermist

2019-02-02_negende_kermist__25_ab
 
2019-02-02_negende_kermist__42_ab
 
2019-02-02_negende_kermist__59_ab_editie
 
2019-02-02_negende_kermist__77_ab
 
2019-02-02_negende_kermist__114_ab
 
2019-02-02_negende_kermist__163_ab
 

Affligem Kermist verzamelt een aantal plaatselijke partners onder één dak. Geen dure lichteffecten, grote kermisattracties of tijdrovende podiumkunsten, maar een gezellig samenzijn met een gevarieerd, stijlvol en vooral heel leuk aanbod. 

 

“Affligem Kermist” is dé ideale manier om mekaar te ontmoeten in een gezellige sfeer voor het ganse gezin. Op zaterdag 2 februari vanaf 15u kan je gratis komen genieten van deze nostalgische indoor-kermis in de verwarmde Bellekouterhal. 

 

De inkomhal was dankzij plaatselijke kunstenaar Herwig Van Holsbeek. Met de plechtige opening door onze eigen Belleman Jan Van Der Poorten. Het schepencollege zal aanwezig zijn om je te begroeten op het evenement. Daarna is er opnieuw plaats voor een unieke blik op onze gemeente. Affligem heeft een rijke geschiedenis, maar ook een boeiend heden. Beide worden door middel van honderden beelden voor jou tentoongesteld. Als je graag je eigen inbreng daarin terugvindt, kon je deelnemen aan de fotowedstrijd.

 

 De Affligemse adviesraden vormen traditiegetrouw het Bruisend Affligemplein waar je kennis kan maken met hun werking, Jeugd, sport, senioren, bibliotheek, toerisme, economie,… alle troeven van de gemeente verzameld op één plek. Op de tonen van het wandelorkest, met Levend standbeeld, een ballonplooier (De Zwaef Max) die in een handomdraai kleurige ballonnen in dieren, bloemen of figuren omtovert. 

 

De avontuurlijkere kinderen kunnen hun jonge hart ophalen aan het touwenparcours. Ondertussen kan je als ouder genieten van een drankje in één van de ziteilanden of het Levend Standbeeld bewonderen. Voor de kleinsten was er een apart kleuterdorp voorzien, met o.a. een paardjespiste, springkastelen, een bouwhoek en kleutergrime.om 16.00 is er de kindershow” Spikds”, de prijsuitreiking van de fotowedstrijd, afsluiten doe met, Portatief, BlitZ, Starshifter, Orkest Bazar, de Schlagershowband.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 05 jun 2019
Jacky Delcour | 05 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 30 mei 2019
Jacky Delcour | 13 mei 2019

archief