AFFLIGEM – 5de Affligemse Seniorenbeurs was schot in de roos

AFFLIGEM – 5de Affligemse Seniorenbeurs was schot in de roos

2019-05-21vijfde_senior_beurs__1_ab
 
2019-05-21vijfde_senior_beurs__5_ab
 
2019-05-21vijfde_senior_beurs__6_ab
 
2019-05-21vijfde_senior_beurs__21_ab
 
2019-05-21vijfde_senior_beurs__27_ab
 

De georganiseerden door het gemeentebestuur en het OCMW van Affligem, in samenwerking met de werkgroep Lokaal Sociaal Beleid Senioren en de seniorenraad. 

 

De 4de Affligemse Seniorenbeurs was wederom een topper met een schat aan informatie voor de derde leeftijd. Er was voor elk wat wils, liefst vijftig infostands zorgden voor een zeer uiteenlopende informatie van gehoorapparaten tot trapliften. De standhouders gaven waardevolle uitleg, bezorgden gadgets en boden nuttige koopwaar aan de meer dan achthonderd bezoekers. Deze beurs was niet alleen gericht naar senioren; ook hun familieleden, mantelzorgers, verzorgenden en alle geïnteresseerden vinden er wel wat interessants.

 

Bedoeling van de beurs is om senioren te laten kennismaken met alles wat hen aanbelangt. De verschillende infostands boden een bron van informatie over interessante thema’s zoals dienstverlening, vrije tijd, wonen, mobiliteit, zorg, lichaamsbeweging, vorming,…

 

Natuurlijk zorgen ze ook voor de nodige animatie. Dit met een sessie onderhoudsgym en een optreden van onze Affligemse dansgroep “De Hoppebloem” & zanger Gino Verano. Uiteraard was er ook de mogelijkheid tot het nuttigen van een lekker drankje. Kortom een beurs waar je veel kunt ontdekken en beleven.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 01 dec 2019
Jacky Delcour | 28 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 21 okt 2019

archief