AFFLIGEM - Gouden huwelijksjubilarissen

AFFLIGEM - Gouden huwelijksjubilarissen

_002_jubilarisssen_affligem__1_a
 

Freddy Uyttersprot en Anny Mazyn

Ze liepen beiden school in het Koninklijk Atheneum te Denderleeuw en leerden elkaar daar kennen. Ze huwden op 9 mei 1969 in Dendeleeuw. Sinds 1974 wonen ze in Essene. Ze leerden het dorp kennen door zich sociaal te engageren in diverse kringen. Beiden hadden in hun loopbaan administratieve jobs, zowel in de openbare dienst als op zelfstandige basis.

 

Ze hebben een zoon en een dochter en één kleinzoon.

 

Ronny Ghysens en Godelieve De Bolle

leerden elkaar kennen op de bierfeesten in Denderleeuw. Ze huwden op 16 mei 1969 in Teralfene. Ze woonden eerst in Erembodegem maar keerden in 1975 voorgoed terug naar Teralfene, het geboortedorp van Godelieve. Zij werkte in de textielsector en hij bij de RTT. Ronny houdt van fietsen. Een reisje kan hen ook smaken.

 

Ze hebben twee dochters en één kleindochter.

 

Willy Bruyninckx en Suzanna Schelfthout

Ze leerden elkaar kennen in een dancing in Liedekerke. Ze huwden op 16 mei 1969 te Liedekerke. Na vier jaar in Liedekerke te hebben gewoond, keerden ze terug naar Essene, het geboortedorp van Willy. Hij was gepassioneerd door automechanica en hij maakte van zijn passie zijn beroep. Ook nu nog onderhoudt hij oude tractoren. 

 

Uit het huwelijk ontsproten twee dochters en vier kleinkinderen.

 

Herman Cansse en Lynda Deneve

Lynda is afkomstig van Liedekerke en Herman woonde in Haaltert. In hun jeugdjaren zochten ze ontspanning in het danszaaltje “de Zanzibar” te Liedekerke.  Daar leerden ze elkaar kennen. Ze huwden op 16 mei 1969 te Liedekerke. Willy heeft technisch inzicht en gouden handen. Hij tekende en bouwde eigenhandig hun droomhuis te Teralfene waar ze sinds 2017 gelukkig wonen. Lynda houdt van reizen.

 

Ze hebben twee zonen en vijf kleinkinderen.

 

Alfred De Nil en Floriane De Greef

Floriane is afkomstig van Hekelgem en Alfred woonde in Asse. Ze leerden elkaar kennen in Aalst. Ze huwden op 6 juni 1969 te Hekelgem. Na hun huwelijk woonden ze eerst in Aalst en daarna in Erembodegem. Sinds begin de jaren 90 wonen ze terug in Hekelgem. Floriane werkte als gerant en Alfred was het grootste gedeelte van zijn carrière politieagent te Erembodegem. 

 

Ze hebben één dochter en één kleindochter.

 

Victor De Smedt en Christiane Moens

Victor is geboren en getogen in Essene. Christiane is opgegroeid in Opwijk. Ze leerden elkaar kennen in de Panterbar te Baardegem. Ze huwden te Opwijk op 6 juni 1969. Na negen jaar in Asse-Terheide te hebben gewoond, kwamen ze terug naar Essene waar ze samen een zaak in kleuren TV’s opstarten. Hun zoon Kurt treedt in de voetsporen van zijn ouders en baat nu de zaak verder uit. Victor is een fervent fietser.

 

Ze hebben twee zonen en één dochter en drie kleinkinderen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jun 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 01 dec 2019
Jacky Delcour | 28 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 21 okt 2019
Jacky Delcour | 10 okt 2019
Jacky Delcour | 08 okt 2019

archief