AFFLIGEM - Viering huwelijksjubilarissen

AFFLIGEM - Viering huwelijksjubilarissen

Editiepajot_viering_briljanten_huwelijksjubilarissen_affligem_29_juni_2019
briljant
 
Editiepajot_viering_diamanten_huwelijksjubilarissen_affligem_29_juni_2019
 
Editiepajot_viering_gouden_huwelijksjubilarissen_affligem_29_juni_2019
 

Viering briljanten huwelijksjubileum 29 juni 2019

 

Jan Beken en Maria Herzeel

Jan is afkomstig van Antwerpen. Maria is geboren en getogen in Hekelgem. Ze leerden elkaar kennen toen hij in het leger was en op bezoek kwam bij een kozijn van Maria. Ze huwden op 26 juni 1954 in Hekelgem. Sinds hun huwelijk wonen ze beiden in Hekelgem. Hij werkte gedurende gans zijn carrière bij de Krediet Bank, hoofdzakelijk als kantoorchef. Zij hielp haar vader bij het uitbaten van zijn zaak en in het huisgezin.
Muziek loopt als een rode draad door het leven van Jan. Hij zong als solist en in verschillende koren, speelde piano en was gedurende 15 jaar dirigent van een zangkoor.

Ze hebben 3 dochters, 5 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen.

 

 

 

Viering diamanten huwelijksjubileum 29 juni 2019

 

Leopold Guldemont en (Maria) Isabella Van Nieuwenhove

groeiden beiden op in Teralfene en leerden elkaar zo kennen. Ze huwden op 26 juni 1959 in Teralfene. Ze zijn heel hun leven in Teralfene blijven wonen. Hij werkte 40 jaar in de Animalia. Zij werkte eerst in de Prima in Denderleeuw, startte daarna een eigen zaak op en werd later mantelzorger voor de familie.
Zij speelde gedurende jaren  petanque. Hij is een trouwe supporter van voetbalclub “De Leeuwkens”.

Ze hebben 1 zoon en 2 kleinkinderen.

 

 

 

Viering gouden huwelijksjubilea 29 juni 2019

 

Jean-Pierre Noynaert en Anne-Marie Impens

leerden elkaar kennen in het koor van de parochie Sint-Franciscus in Schaarbeek.  Ze huwden op 11 juni 1969 in Schaarbeek. Na een korte tijd in Schaarbeek te hebben gewoond verhuisden ze naar Essene. Zij werkte korte tijd bij de RTT en zorgde daarna voor het gezin. Hij werkte gedurende 47 jaar in de Krediet Bank.
Vroeger zetten ze zich in hun vrije tijd in voor de Chiro van Hekelgem. Jean-Pierre was trainer bij verschillende voetbalploegen en gedurende 37 jaar arbiter.

Ze hebben 4 zonen en 10 kleinkinderen.

 

Xaveer Michiels en Jeanne De Vos

Ze leerden elkaar kennen via de jeugdbewegingen in Teralfene. Ze huwden op 25 juni 1969 in Teralfene. Xaveer baatte aanvankelijk een kapperszaak uit aan de kerk van Teralfene.  Daarna werkte hij nog meer dan 20 jaar ’s nachts als postbediende op de luchthaven.
Jeanne zorgde voor het gezin en was 24 jaar mantelzorger voor de moeder van Xaveer.
Xaveer speelde gedurende 50 jaar toneel. Uit waardering voor zijn jarenlange inzet voor het toneel werd hem in 2015 de gemeentelijke cultuurprijs “de A van Affligem” toegekend.

Ze hebben 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

 

Willy Van Gysegem en Alphonsine Nuelant

Ze groeiden beiden op in Hekelgem en werden pas echt door elkaar geraakt op een kermis in Erembodegem. Ze huwden op 27 juni 1969 in Hekelgem. Na  1 jaar op een appartement in Aalst te hebben gewoond, keerden ze terug naar Hekelgem. Alphonsine werkte gedurende 45 jaar in het Paleis voor Schone Kunsten. Willy heeft heel zijn carrière als installateur van chauffages gewerkt. 

Ze hebben 2 zonen en 2 kleinzonen.

 

Alfons Sterckx en Christiane Van Droogenbroeck

leerden elkaar kennen op de jaarmarkt in Denderleeuw. Ze huwden op 27 juni 1969 in Liedekerke. Ze vestigden zich in Teralfene, het geboortedorp van Alphons. Zij werkte bij een verzekeringsmaatschappij en voor verschillende advocatenkantoren. Hij werkte jarenlang in de brouwerij Wielemans-Ceuppens.
Ze zijn beiden sportief. Hij fietst graag en zij zet zich al jaren in voor de Affligemse Recreatie Sporters, zetelde 18 jaar in de sportraad en doet mee aan de onderhoudsgym op de gemeente.

Uit het huwelijk ontsproten 2 kinderen en 2 kleinkinderen.

 

Lucien Renders en Magda Van Snick

Ze leerden elkaar kennen op een bal tijdens een kermis in Denderleeuw. Ze huwden op 6 juni 1969 in Teralfene. Magda en Lucien zijn beiden heel handig. Zij werkte 42 jaar bij Arzoni en maakte er herenkostuums. Hij was meubelgarnierder en bekleedde handmatig stoelen en zetels voor verschillende bedrijven.
In hun vrije tijd hadden ze één grote passie nml dansen. Nu doen ze het wat rustiger aan en kunnen ze genieten van een gezellig etentje of een reis binnen Europa.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 12 mrt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 17 feb 2020
Jacky Delcour | 10 feb 2020
Jacky Delcour | 09 feb 2020
Jacky Delcour | 06 feb 2020
Guido Van Cauwelaert | 14 jan 2020

archief