10 jaar AFFLIGEM Kermist: “Feest in mijn straat”

10 jaar AFFLIGEM Kermist: “Feest in mijn straat”

2020-02-01_affligem_kermist__1_ab
 

In januari zal je er niet kunnen naast kijken: Affligem feest! Op verschillende plaatsen wordt versiering aangebracht voor het thema “Feest in mijn straat”.

 

Op 1 februari feest de hele gemeente dan op volle toeren. Zoals jullie gewoon zijn, is onze indoor-kermis gratis voor inwoners. Dit jaar gaan de deuren zelfs al open om 14.00 uur. We verwachten de jonge gezinnen voor een wervelende namiddag vol draaimolens, kindergrime, een kleuterdorp, een ballonplooier en springkastelen. Ouderen kunnen plaatsnemen op één van de vele ziteilanden, genieten van een gratis hapje in de Affligemstraat of bij onze Affligemse handelaars.

 

Een bezoekersplan van de zaal en het volledige podiumprogramma kan je terugvinden op www.affligem.be. Heb je geen zin in kindergejoel of blijf je met je vrienden graag wat langer ”plakken” ?

 

Dit jaar leggen we voor de gelegenheid ook de volwassenen extra in de watten. Vanaf 21.00 uur kan je rekenen op een gevuld avondprogramma met ronkende namen en swingende muziek. Zoals de voorbije jaren, zal de Lijn met extra bussen rijden. De lus is dezelfde als die van vorig jaar en vind je terug op onze website. Voor € 1 per rit kan je veilig naar de Bellekouterhal en vooral: veilig terug naar huis. Ook met de fiets komen of carpoolen loont. OPGELET: je mag met je auto wel stoppen op de rijbaan om mensen te laten in- of uitstappen, maar NIET parkeren op het voetpad of fietspad! De politie is aanwezig en schrijft boetes uit voor wie zich niet aan de verkeersregels houdt.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Paul Onselaere | 26 mei 2020

archief