Voor de 10e keer op rij organiseerde het gemeentebestuur het fantastische AFFLIGEM Kermist

Voor de 10e keer op rij organiseerde het gemeentebestuur het fantastische AFFLIGEM Kermist

2020-02-01_kermist_10_jaar__7_ab
 
2020-02-01_kermist_10_jaar__3_ab
 
2020-02-01_kermist_10_jaar__36_ab
 
2020-02-01_kermist_10_jaar__39_b
 
2020-02-01_kermist_10_jaar__126_ab
 

Affligem Kermist verzamelt een aantal plaatselijke partners onder één dak. Geen dure lichteffecten, grote kermisattracties of tijdrovende podiumkunsten, maar een gezellig samenzijn met een gevarieerd, stijlvol en vooral heel leuk aanbod. 

 

“Affligem Kermist” is dé ideale manier om mekaar te ontmoeten in een gezellige sfeer voor het ganse gezin. Op zaterdag 1 februari vanaf 14u kon je gratis kon genieten van deze nostalgische indoor-kermis in de verwarmde Bellekouterhal. 

 

De inkomhal was dankzij plaatselijke kunstenaar Herwig Van Holsbeek. Met de plechtige opening door onze eigen Belleman Jan Van Der Poorten. Het schepencollege zal aanwezig zijn om je te begroeten op het evenement. Daarna is er opnieuw plaats voor een unieke blik op onze gemeente. Affligem heeft een rijke geschiedenis, maar ook een boeiend heden. Beide worden door middel van honderden beelden voor jou tentoongesteld. 

 

 De Affligemse adviesraden vormen traditiegetrouw het Bruisend Affligemplein waar je kennis kan maken met hun werking, Jeugd, sport, senioren, bibliotheek, toerisme, economie,… alle troeven van de gemeente verzameld op één plek. Op de tonen van het wandelorkest “Café Marché, een ballonplooier die in een handomdraai kleurige ballonnen in dieren, bloemen of figuren omtovert. Charlie de Struisvogel, Lichtjongleur, opreden van de Vierkante meter.

 

De avontuurlijkere kinderen kunnen hun jonge hart ophalen aan het touwenparcours. Ondertussen kan je als ouder genieten van een drankje in één van de ziteilanden of het Voor de kleinsten was er een apart kleuterdorp voorzien, met o.a. een paardjespiste, springkastelen, een bouwhoek en kleutergrime.om 16.00 is er de Kids Dico Show, afsluiten doe met, Btram & Lennert,Silent Disco,  De Ambissadeurs, Afterparty met DJ.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Paul Onselaere | 26 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief