IPMS AFFLIGEM beurs Plastic & Steel

IPMS AFFLIGEM beurs Plastic & Steel

2020-10-10__ipms_affligem_beurs_plastic___steel
 
2020-10-10_ipms_affligem_beurs_plastic___steel
 

De vereniging is opgericht in december 2015, naar aanleiding van de vele vragen naar een plaatselijke modelbouwclub door bezoekers van de beurs Plastic & Steel. Bij de start waren ze met 5 personen en dit is ondertussen gegroeid tot meer dan 20 leden, waarvan een groot deel uit Affligem en de buurgemeenten. Jong en minder jong, man/vrouw, iedereen die interesse heeft in de hobby is welkom. Ze hebben in de club zowel beginners als gevorderden en de bedoeling is om elkaar te helpen met tips en technieken om je modellen nog mooier af te werken.

 

Sinds vorig jaar komen ze elke 2e donderdag van de maand om 20 uur samen in de Dr.Tistaertzaal van het Bellekouter complex, ze hebben de beschikking over meerdere spuitcabines, compressoren,…  om binnen te kunnen schilderen. Ze organiseren trouwens tijdens de clubmeeting op 12 maart 2020 een workshop rond airbrush voor beginners, deelnemen is gratis. Iedereen die interesse heeft in modelbouw en het (leren gebruiken van) airbrush is welkom.

 

Meer info op de Facebookpagina van IPMS Affligem.

 

Jaarlijks organiseren zij ook in samenwerking met de hoofdafdeling IPMS Belgium het internationaal modelbouwevenement Plastic & Steel dat een begrip geworden is in Affligem en ver daar buiten met bezoekers uit alle Europese landen (met uitschieters uit USA, Australië, Singapore,…)

 

Op deze beurs  is iedereen welkom om kennis te maken met hun hobby. Er zijn clubs, handelaars, demonstraties, wargames, radiobestuurde boten en vrachtwagens en natuurlijk ook een bar met o.a. Affligem van ’t vat en andere streekproducten. De inkom is gratis. De 10e editie gaat door op 10.10.2020 en 11.10.2020 in de grote hall van de Bellekouter site.

 

Meer info op : www.plasticandsteel.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 12 mrt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 17 feb 2020
Jacky Delcour | 10 feb 2020
Guido Van Cauwelaert | 14 jan 2020

archief