AFFLIGEM - KVLV verandert van naam en heet voortaan Ferm

AFFLIGEM - KVLV verandert van naam en heet voortaan Ferm

Affligem-_kvlv_voortaan_ferm
 
Ferm_affligem__3_ab
 

Vrouwenvereniging KVLV verandert na een halve eeuw van naam en koos voor Ferm.

 

Die nieuwe merknaam deelt ze met een aantal van haar dochters. Gezinsondersteunende diensten, ontstaan uit groeiende maatschappelijke noden rond zorg zoals Landelijke Thuiszorg, Landelijke Kinderopvang, Puuur Huishoudhulp ... Vandaag zijn ze één krachtig netwerk met een nieuw verhaal. 

 

De lokale Ferm-groepen van AFFLIGEM, HEKELGEM en TERALFENE zijn samen 225 leden en 30 teamleden sterk.

 

 Zij zijn een onmisbaar deel van het nieuwe netwerk en bouwen fier en enthousiast mee aan het nieuwe verhaal van Ferm. 

 

Zondag 9 februari had er een speciale doop plaats in de Sint Michielskerk te Hekelgem.

 

Hekelgem en Teralfene hielden er hun nieuwe naam boven de doopvont tijdens de misviering voor onze overleden leden van 2019. Pastoor Sven vond dat we hier toch wel eens iets speciaals konden mee doen. En alle parochianen mochten hiervan meegenieten, want achteraf kregen zij allen een cupcakeje met flyer om Ferm nog beter bekend te maken in beide gemeenten Hekelgem en Teralfene.

 

Nadien zakten de bestuursleden en leden van Ferm af richting Abdij Affligem om in de oude brouwerij te genieten van een babyborrel en een lekkere maaltijd.

 

Ferm komt tegemoet aan wat vrouwen vandaag vooral willen. Meer balans in het leven, minder zorgen, meer vrije tijd. Vrouwen van Ferm zien geen toekomst in verzuring maar gaan voluit voor ‘verzoeting’. Ze werken liever mee aan een warme samenleving waar plaats is voor verschil. Maar laten ook hun stem horen wanneer het nodig is. Ferm zorgt voor meerwaarde in het leven van mensen.

 

De naamsverandering ging niet ongemerkt voorbij. Met een nachtelijke stunt op 25 januari verraste Ferm de inwoners van verschillende dorpen en al haar leden met een mooie mat aan de voordeur. 100.000 matten zijn verspreid! Matten die uitnodigen om buiten te komen en mee te genieten van het aanbod van Ferm. Matten die ook symbool staan voor de vele diensten van Ferm die in huis komen, om zorg uit handen te nemen.

 

Bij de Ferm-groep van HEKELGEM en TERALFENE vinden vrouwen een boeiend en afwisselend aanbod aan activiteiten. Fijne ervaringen en inspirerende ontmoetingen, een echte adempauze tussen alle dagelijkse beslommeringen door. Ze vinden er een netwerk dat hen draagt en, als ze er zin in hebben, ook kunnen helpen dragen. 

 

Ferm heet alle vrouwen van HEKELGEM EN TERALFENE hartelijk welkom.

 

Meer info op www.samenferm.be of bij greta.permentier@skynet.be voor Hekelgem En josee.permentier@telenet.be  voor Teralfene

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2020
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 12 mrt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 17 feb 2020
Jacky Delcour | 10 feb 2020
Jacky Delcour | 09 feb 2020
Guido Van Cauwelaert | 14 jan 2020

archief