AFFLIGEM - Nieuwe speeltuintjes in elke deelgemeente

C21

AFFLIGEM - Nieuwe speeltuintjes in elke deelgemeente

Foto_speeltuin

In elke deelgemeente van Affligem komen nieuwe speeltuintjes voor de kinderen. Jong CD&V Affligem is zeer opgetogen met dit nieuws. “Dit betekent dat wij onze verkiezingsbelofte hebben kunnen waarmaken”, zegt Jong CD&V Affligem bij monde van Karen D’haeseleer en Iris Depoorter, beiden gemeenteraadslid. Voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft Jong CD&V immers, door middel van een droombrief, een rondvraag gedaan bij de Affligemse bevolking. Daaruit bleek vooral de grote vraag van jonge ouders naar speeltuinen. Jong CD&V Affligem wou zich dan ook engageren om, éénmaal verkozen, in elke deelgemeente speelruimte te verkrijgen.

Na aandringen achter de schermen bij de bevoegde schepenen en na een vraag van gemeenteraadslid en Jong CD&V voorzitter, Karen D’haeseleer, en een bijkomende vraag van fractieleider van de CD&V-NVA fractie, Iris Depoorter, in de gemeenteraad van 9 oktober 2007 maakten de bevoegde schepenen er werk van om voor onze kleine inwoners een plaats te voorzien om te ravotten. “Na een jaar in de gemeenteraad te zitten, zijn we fier te kunnen aankondigen dat de aanbesteding voor de speeltuigen nu onderweg is.”, zeggen Karen en Iris.
 
Essene zal in de wijk Pelink tegen de zomer een speeltuintje krijgen op de daarvoor voorziene plek. Hekelgem krijgt zijn speeltuintje in De Mattein. De allerkleinsten zullen terecht kunnen aan de kerk in Teralfene.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief