AFFLIGEM – KAJ voegt nachtje door

C21

AFFLIGEM – KAJ voegt nachtje door

Editiepajot_affligem_kaj_essen_voegactie_foto_steven_walravens
Enkele KAJ-leden brachten de nacht door op de stelling met de voeger in de hand. Foto Steven Walravens
 

Een eigen lokaal bouwen kost veel geld. Dat heeft de KAJ van Essene de laatste jaren aan den lijve kunnen ondervinden. Grotendeels met eigen handen werd het gebouw door de jongeren opgetrokken. Het gebouw zit in het stadium van afwerking. Om de prestaties van de jongeren even in de schijnwerpers te plaatsen besloten enkele leden een ludieke actie op poten te zetten, of beter gezegd op de stelling te zetten. Met een tiental leden voegden zij van maandag op dinsdag de hele nacht door.

Via verschillende acties, fuiven, eetfestijnen, car-wash, … heeft de hele KAJ groep uit Essene de afgelopen jaren zich uitgesloofd om centen te verzamelen om hun eigen lokalen te financieren. Van de gemeente kregen ze een stukje grond om er hun gebouwen op te bouwen. Binnen de VZW werd er een bouwgroep opgericht die in de zomer van 2005 startte met de bouw van de lokalen. Nu vier jaar later zijn de jongeren bezig met de afwerking.

Wie de KAJ uit Essene wil steunen moet op 8 & 9 augustus een bezoekje brengen aan hun Vlaamse Kermis. Meer info op www.kaj-essene.be   

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief