AFFLIGEM - Jonas Van Vaerenbergh op federale Vlaams Belang lijst voor verkiezingen

C21

AFFLIGEM - Jonas Van Vaerenbergh op federale Vlaams Belang lijst voor verkiezingen

Foto_jvv
Jonas. Ingezonden foto
 
De partijraad van het Vlaams Belang keurde begin februari de lijsten goed voor de Vlaamse en federale verkiezingen. Onder de kandidaten is ook Affligemnaar en gemeenteraadslid Jonas Van Vaerenbergh te vinden. Van Vaerenbergh staat op de achtste plaats voor het federaal parlement. Jonas Van Vaerenbergh (30) is sinds 2013 gemeenteraadslid. Beroepshalve werkt hij als provinciaal secretaris bij het Vlaams Belang. 
Tijdens de Vlaamse en federale verkiezingen van 9 juni zal Affligem op de  nationale lijsten van het Vlaams Belang terug te vinden zijn. Van  Vaerenbergh heeft met een achtste plaats een zichtbare plaats op de  federale lijst. “Ik ben tevreden dat ik de kans krijg om me in te zetten voor  het Vlaams Belang bij de verkiezingen”, zegt Van Vaerenbergh. “Het is tijd  voor échte verandering en dat kan enkel met een massale stem op het  Vlaams Belang. We moeten de grootste partij worden, zodat de stem van  honderdduizenden Vlamingen niet langer genegeerd kan worden.” 
Van Vaerenbergh wil ook de belangen van Affligem en de ruimere regio behartigen vanop de federale lijst. “Onze gemeente en bij uitbreiding onze  regio staan grote uitdagingen te wachten. Niet alleen de verbrusseling van  de regio maar ook het behouden van ons groen en landelijk karakter”,  klinkt het. “We hebben alle belang bij een goede vertegenwoordiging van  Affligem op alle niveaus.”

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief