De Nacht van Affligem komt er aan op 31 mei met ondermeer Andre Hazes

C21

De Nacht van Affligem komt er aan op 31 mei met ondermeer Andre Hazes

A_afligem
Vrijdag 31 mei 2024 organiseert VC Leeuwkens de 17e ‘Nacht van Affligem’. Ze hopen dit jaar opnieuw op een daverend succes. De aftrap ziet er alvast goed uit, want met straffe namen als André Hazes en Gene Thomas leven ze in de evenementenhal Bellekouter Affligem alsof het hun laatste dag
is.
 
All-in eten, drinken en dansen
 
VC Leeuwkens Teralfene nodigt iedereen graag uit op de dansvloer. Zak je af naar de Bellekouter in Affligem voor een nacht vol eten, drinken en dansen? Dat kan al vanaf €39. Of geniet je liever van het VIP arrangement? Schuif gezellig samen aan de VIP tafels tot 10 personen en geniet van een onvergetelijke muziekervaring. De all-in tickets verwennen je met een luxueuze concertplaats, driegangenmenu met aangepaste wijnen, bieren, frisdranken en een heuse afterparty. Tickets en informatie via https://www.nachtvanaffligem.be/. 
 
Bedrijven in de bloemetjes
 

De Nacht van Affligem denkt ook aan de bedrijven en ondernemers uit de ruime regio van Affligem, Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Ternat en Asse. Dat doen ze door een leuke afterwork activiteit aan te bieden, een ideale incentive voor werknemers of een bedanking die kan tellen. Naast een waardevolle teambuilding zorgt ‘De Nacht’ ook voor twee vliegen in één klap met een netwerkmoment in ontspannen sfeer waar traditioneel heel wat bedrijven en ondernemers op ingaan. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2024
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief