AFFLIGEM lanceert nieuw informatieblad - Inwoners bepalen zelf naam en voorpagina

C21

AFFLIGEM lanceert nieuw informatieblad - Inwoners bepalen zelf naam en voorpagina

Editiepajot_stijn_stassijns_foto_re
Schepen Stijn Stassijns. - Foto Steven Walravens.

De gemeente Affligem geeft deze week voor het eerst een apart informatieblad uit. Tussen 1995 en juni 2009 zat het gemeentelijke informatieblad tussen ‘Affligem Nieuws’ van Outstanding.

“Het vorige bestuur en burgemeester Leo Guns verdedigden deze samenwerking omwille van de prijs,” aldus Schepen voor Communicatie en Informatie Stijn Stassijns (Visie). “Wij hebben een aanbesteding gedaan en vastgesteld dat alle deelnemers, zelfs Outstanding, een stuk onder de prijs zaten die we tot nog toe betaalden. Het is moeilijk te geloven want nu zullen we dus voor een lagere prijs een boekje hebben dat volledig apart verschijnt en geen reclame bevat.”

ABC Drukkerij en Goeiedag waren de twee goedkoopste inschrijvers. Het gemeentebestuur koos voor de ervaring van ABC Drukkerij. Zij maken al een vijftal infobladen voor gemeenten uit de streek.

“Inhoudelijk hebben we ook wat bijsturingen gedaan,” vervolgt Stijn Stassijns. “Er zullen veel meer foto’s in het blaadje staan. Verder nemen we steeds een rubriek openbare werken op en naast een meer overzichtelijke activiteitenkalender herhalen we ook de afvalkalender. In zekere zin geven we het informatieblad ook een stuk aan de inwoners van Affligem: zowel voor de naam als voor de foto van de toekomstige voorpagina’s rekenen we op de inbreng van de inwoners van onze gemeente. We hopen dat velen zich geroepen voelen met ons mee te denken.”

Stijn Stassijns, Schepen voor Communicatie en Informatie, 0496/725175.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2009
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 11 mrt 2024
Guido van Cauwelaert | 29 feb 2024
Guido van Cauwelaert | 29 jan 2024
Guido van Cauwelaert | 16 jan 2024

archief