GOOIK - Festival Gooikoorts 2020 zal voor 2021 zijn

GOOIK - Festival Gooikoorts 2020 zal voor 2021 zijn

Editiepajot_gooikoorts_4__kopie_
Gooikoorts zal dit jaar niet doorgaan. - Foto Marc Colpaert
 

De affiche voor Gooikoorts 2020 was al helemaal in orde, maar de coronavirus zorgde voor de annulatie. Met spijt in het hart, maar in het besef dat het de meest logische keuze is, heeft het bestuur van Muziekmozaïek vzw beslist om het folkfestival Gooikoorts dit jaar niet te laten doorgaan.

De Nationale Veiligheidsraad heeft gisteren beslist dat massabijeenkomsten tot en met 31 augustus 2020 niet toegelaten zijn in België.  Muziekmozaïek vzw heeft dan ook de logische beslissing genomen om het Folkfestival Gooikoorts dit jaar - dat normaal moest doorgaan tijdens het eerste weekend van juli -  niet te laten doorgaan en volop in te zetten op een nieuwe editie volgend jaar. "De gezondheid en veiligheid van festivalgangers, van artiesten, van crew, van vrijwilligers is onze eerste prioriteit. 

Dit betekent nog niet dat het een zomer zonder Muziekmozaïek wordt. Met de hele ploeg zijn we bezig om een alternatief zomerprogramma uit te werken, waarbij we Folk en Jazz volop aanwezig laten zijn, en we onze muzikanten niet in de kou laten staan", zegt directeur Steven Vanderaspoilden.

Meer info hierover volgt in de loop van de komende dagen en weken.

Het hele team van Muziekmozaïek wenst jullie veel moed voor de komende weken. Geniet van de kleine dingen en zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Samen maken we er het beste van! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 19 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 18 sep 2020
Marc Colpaert | 14 sep 2020
Marc Colpaert | 13 sep 2020

archief