GOOIK is dus helemaal klaar om te schitteren met de eindejaar special

GOOIK is dus helemaal klaar om te schitteren met de eindejaar special

Image005
Het gemeentehuis ziet er al goed uit. Ingezonden foto
 
De Gooikse handelaars en horecazaken hebben het niet gemakkelijk. De gemeente bezorgde hen alvast een kerstboom met versiering om hun zaak een warme uitstraling te geven. Met de Koop Lokaal-waardebonnen, die nog geldig zijn tot en met 31 december 2020, stimuleert de gemeente de inwoners om lokaal te kopen. Ook de Bonnenbox zal tijdens de eindejaarsperiode gelanceerd worden. Eerder bracht de gemeente ook een flyer uit met het aanbod van Gooikse take-away.
 
 
Lichtpuntjes
 
Gooik zal dit jaar schitteren zoals nooit tevoren. De inwoners werden opgeroepen om hun voortuin, gevel te verlichten. Aan deze oproep werd alvast veel gehoor gegeven. Ook de gemeentelijke gebouwen werden feestelijk verlicht. Zo is er voor iedereen een beetje licht in het donker! Ook de buurtcomités zetten allerlei coronaproof initiatieven op poten, zodat niemand in de buurt vergeten wordt.
 
 
Gooik Live Eindejaarsspecial
 
Op vrijdag 11 december wordt de Gooik Live Eindejaar special uitgezonden. Via de Facebookpagina Gooik kan iedereen genieten van de Gooikse eindejaarssfeer, interviews, sfeerbeelden uit de gemeente. De uitzending start om 18 uur. Gooik is dus helemaal  klaar om te schitteren tijdens deze bijzondere eindejaarsperiode!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 dec 2020
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 jan 2021

archief