Gemeente GOOIK bedankte 90 vrijwilligers met een lokaal geschenk

C21

Gemeente GOOIK bedankte 90 vrijwilligers met een lokaal geschenk

A_geschenk_gooik
Een geschenkje van de gemeente. Ingezonden foto
 
De gemeente Gooik deelde in totaal 90 paketten uit aan evenveel vrijwilligers. Deze kregen elk twee flesje met wat lekkers uit de streek om hen te bedanken voor hun inzet. De gemeente Gooik kon het voorbije jaar rekenen op heel wat vrijwilligers, bijna honderd in totaal. Zij hebben zich bij het begin van de coronacrisis aangemeld via de website samenvoorgooik.be en gaven aan andere inwoners te willen helpen.
Burgemeester Michel Doomst(CD&V) is heel blij met de inzet van de vrijwilligers, die zich spontaan hebben aangemeld: “Het is fijn om te zien hoe heel wat inwoners, jong en oud, proberen een lichtpuntje te zijn voor anderen. De vrijwilligers deden boodschappen voor mensen die niet naar de winkel konden, haalden medicatie af bij de apotheek of belden met mensen die daar nood aan hadden. We brachten ook heel wat extra flyers uit met informatie rond het coronavirus en konden rekenen op de helpende handen van onze vrijwilligers om ze te bedelen. Ook de mondmaskers werden door de vrijwilligers bezorgd. Ze deden dit volledige belangeloos. We vinden het dan ook logisch hen bij de start van het nieuwe jaar extra te bedanken met lokaal lekkers.”

Gooikenaar Karlien Van Der Schueren en haar man bezorgden alle inwoners van het gehucht Kwakenbeek hun mondmasker: “Het deed ons deugd om onze gemeente en inwoners te helpen én de attentie die we daarvoor kregen heeft ons veel plezier gedaan.” 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jan 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief