GOOIK - G-VOETBAL KV Kester-Gooik - Laatste thuiswedstrijden G-voetbalcompetitie op zaterdag 30 april

C21

GOOIK - G-VOETBAL KV Kester-Gooik - Laatste thuiswedstrijden G-voetbalcompetitie op zaterdag 30 april

Kvkg_g-voetbal
Ingezonden foto
 
De slogan van de Belgische voetbalbond -Niemand Buitenspel- vat perfect samen wat
voetbal zou moeten zijn: toegankelijk en kwaliteitsvol voor iedereen …. dus ook voor mensen met een beperking. KV KESTER-GOOIK heeft in 2018 de handschoen opgenomen om de werking uit te breiden met damesvoetbal en G-voetbal, een verrijking voor de club. Onze baseline zegt het helemaal... ONE TEAM ONE PASSION!
Naast de wekelijkse trainingen zijn de G-voetballers van KV Kester-Gooik sinds dit seizoen ook gestart in de G-voetbalcompetitie van Voetbal Vlaanderen. Voorlopig nog niet in de eigen provincie, maar wel bij de buren in Oost-Vlaanderen. Twee ploegen (niveau 3 & 4) verdedigen er onze clubkleuren. Met verplaatsingen naar onder meer Melle, Zottegem, Melsele en Lembeke zijn we telkens wel een paar uren onderweg. Gelukkig kunnen we nog steeds rekenen op de logistieke ondersteuning van G-Sport Pajottenland vzw.

Op zaterdag 30 april spelen onze G-teams hun laatste wedstrijden van dit seizoen. KVRS Waasland-Beveren, Jago St Amandsberg en KSV Sottegem komen dan op bezoek op de voetbalsite in de Wolvenstraat. De eerste wedstrijd start om 9u30u, de laatste om 11u30. Maar daarmee zit het seizoen er nog niet op voor onze G-voetballers. Zij trainen door, want tijdens het Hemelvaartweekend van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 mei nemen ze deel aan de Nationale Spelen van Special Olympics in Braine ‘l Alleud. Ze doen dat samen met de G-atleten van AC Pajottenland en de G-badmintonners van Smashing Pluimkes. Ook onze G-internationals zullen de komende maanden nog op pad zijn, met tornooien voor de Special Devils en Special Flames in Litouwen, Estland en Zweden op het programma. Hopelijk mogen we jou zaterdag 30 april begroeten in ons clubhouse, een meet and greet met onze G-voetballers kan er vanaf 11u30 tot 13u00. Je bent uiteraard ook eerder welkom om de sfeer van de G-voetbalwedstrijden mee te pikken. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 apr 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief