Residentie Kesterberg in Leerbeek lanceert puzzelboekjes voor hun bewoners en de gemeenschap

C21

Residentie Kesterberg in Leerbeek lanceert puzzelboekjes voor hun bewoners en de gemeenschap

Editie_gooik_kesterberg_annelies_2__kopie_
Annelies toont enkele puzzelboekjes.- Foto Marc Colpaert
 
Residentie Kesterberg in Leerbeek heeft een puzzelboekje gemaakt voor hun bewoners van Seniorie Kesterberg en ook andere mensen kunnen meegenieten van dit initiatief. "Het begon met een idee voor een puzzelboekje voor onze bewoners te creëren. Het puzzelboekje ontstond uit de wens om een activiteit aan te bieden, die zowel ontspannend als stimulerend zijn voor de geest . Puzzelen zet immers aan tot braintraining. Het unieke aan dit boekje is, dat het beschikbaar is voor het bredere publiek.
 
Hierdoor kunnen niet alleen de bewoners van onze assistentiewoningen, maar ook andere inwoners van Leerbeek en omstreken hiervan genieten", laat Annelies Reniers van Kesterberg ons weten. Door de sponsoring en het gratis verspreiden via lokale handelaars, draagt dit initiatief bij aan een gevoel van verbondenheid en solidariteit en is dit voor hen een win-win situatie en zetten ze zo ook Residentie Kesterberg in de kijker! De puzzelboekjes zijn te verkrijgen in Kesterberg natuurlijk, maar ook bij de sponsors zoals 't Heideroosje in Gooik, Jane's lunch bar in Gooik, Leyla esthetiek in Lennik, Roccoville in Lennik, Rebelle Beauty in Ninove, Para Ella in Gooik en Oxalis in Lennik.
 
 
In een tijd waar stress en spanning de overhand nemen, kan dit puzzelboekje een leuke bron van ontspanning en plezier bieden. "Voor dit initiatief wil ik voornamelijk mijn man David bedanken, voor de vele uren dat hij er heeft ingestoken en we hopen dat dit initiatief positief onthaald wordt", aldus Annelies. Indien dit boekje een hit wordt dan bestaat de kans dat er binnen enkele maanden een tweede puzzelboekje zal gemaakt worden. Eerst gaan de organisaotoren van Kesterberg nagaan wat de impact is van het eerste exemplaar.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief